Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Servisimó Golmés

El Grup Servisimó és actualment el concessionari Oficial de les marques Volkswagen, Audi i Servei Oficial Post-venda de Skoda a les seves instal·lacions ubicades a Golmés (Mollerussa) i Tàrrega, així com Concessionari Oficial Volkswagen, Audi i Skoda a la seva instal·lació d’Igualada. El grup ofereix un servei integral en la gestió dels vehicles complint amb els estàndards marcats amb la ISO 9001-2088.

El grup Servisimó neix fa més de 70 anys amb una passió, l’automòbil. Compten amb més de 90 treballadors i ofereix tot el que un client pot requerir per la compra o gestió d’un vehicle.

Després de cert temps donant voltes per convertir la seva coberta i generar l’energia que l’empresa necessitava utilitzant panells solars ha decidit apostar-hi amb nosaltres.

Després de tots els tràmits per realitzar la instal·lació de panells de 99,19 kWp amb la total confiança dels nostres projectes claus amb mà. A més, s’ha de sumar que varem gestionar la inclusió del projecte al Fons Next Generation i rebran de tornada el 30% del total invertit en la instal·lació de panells solars a la nau de Servisimó a Golmés.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i Servisimó Golmés és el principal beneficiat amb els alts consums que té pels serveis. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten a diari entre el 80% i 90% d’energia generada pels panells solars.

Servisimó Golmés compta amb 182 panells de la marca SWISS SOLAR IBEX144MHC-EiGER de 545W cada unitat i una potència total instal·lada de 99,19 kWp amb un inversor SUNGROW SG110CX trifàsic amb tot el sistema de monitoreig que acompanya els inversors SUNGROW.

Instal·lació de 99,19 kW de potència per l’autoconsum energètic a Servisimó Golmés

La planta solar fotovoltaica disposa d’un volcatge a la xarxa elèctrica amb una compensació de l’energia enviada tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kW. Servisimó Golmés i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 140.076 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 115.672 kWh amb una amortització aproximada de tres anys.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788