Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Cooperativa Agrícola de Salomó

La Cooperativa Agrícola de Salomó és una entitat històrica a la comarca del Tarragonès i tota la seva trajectoria en el món vinicola, sector oli d’oliva, subministraments i de la seva entitat bancària.

Aquesta entitat fou fundada l’any 1962 i està establerta al territori i treballa amb el territori. La Cooperativa agrícola de Salomó produeix 3 milions de kg de raïm.

A més, dintre de la nau principal de la Cooperativa disposa d’una planta de fermentació controlada on s’hi elaboren vins i caves per marques de prestigi en el món del cava català amb els controls de qualitat més exigents per oferir els millors serveis en el mercat actual.

La Cooperativa Agrícola de Salomó integra 256 panells de la marca Astronergy de 545W i una potència total instal·lada de 140 kWp amb dos Inversors SUN2000-50KTL-M3 trifàsic i amb tot el sistema de monitoratge incorporat del fabricant de Huawei.

Com tots els projectes fotovoltaics que desenvolupem a Becquel és un projecte claus en mà on escoltem i plasmem els requeriments del client per forjar una relació a llarg plaç on totes les parts estàn envolucrades i caminen pel mateix camí, la reducció d’emissions.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza la Cooperativa Agrícola de Salomó.

Instal·lació de 140 kWp de panells solars per l’autoconsum a la Cooperativa Agrícola de Salomó

La planta solar fotovoltaica instal·lada genera una energia 100% renovable amb un valor de 204.241,44 kWh. Tota aquesta energia és per l’autoconsum de la nau central de la Cooperativa i també la part del Molí de l’Oli.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788