Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Treballa amb

nosaltres

T'agradaria formar part del nostre equip?

Si creus que tens un perfil que pot encaixar en un ambient multidisciplinar on podràs aprendre i també fer les teves aportacions, no dubtis en enviar-nos la teva sol·licitud! 

Estudiant de màrqueting en pràctiques

Vols posar en pràctica el que has estat estudiant? Vols afrontar reptes i que les propostes que tens es portin a terme? T'imagines poder influenciar amb les teves campanyes de màrqueting? Ara és el moment de la veritat.


Tasques: Gestió de xarxes socials (LinkedIn, X (antic Twitter), Facebook i Instagram. Idear campanyes de màrqueting (sota revisió), plantejar canvis al lloc web, manipular campanyes de publicitat, capturar fotografies de la feina realitzada per promocionar-ho a les xarxes socials i un seguit de tasques que faran que cada dia sigui un repte!

Contracte: En pràctiques

Horari: Jornada adaptada al curs escolar

Ubicació: Alcarràs (a 10 minuts de Lleida)

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788