Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Savasun (Stay Food Group)

L’empresa Savasun (Staay Food Group) Espanya va ser creada durant els anys 80 amb Ad Van der Staaij, un dels germans de la familia Van der Staaij. Aquest moviment realitzat durant els anys 80 va servir per garantitzar el subministre de productes durant la temporada d’hivern.

Ara mateix Savasun (Staay Food Group) produeix i distribueix fruita i verdura d’alta qualitat en diferents continents. El grup empresarial té el concepte de local-for-local molt implementat, el que significa que produeixen i transformen dintre del possible radi de proximitat de les naus del grup.

El dia a dia del grup està basat en seguir tres pilars basats en la sostenibilitat. Aquests pilars són l’economia, el mediambient i el social. D’aquesta manera tot el grup garantitza el màxim nivell en cada un dels processos. A més, ara aprofiten les cobertes de la nau de Vilanova d’Escornabou amb una instal·lació fotovoltaica de 371,69 kWp.

Savasun compta amb 682 panells de la marca JA SOLAR 550W i una potència total instal·lada de 371,69 kWp amb un Inversor Sungrow SG110CX trifàsic i 3 inversors Sungrow SG50CX i amb tot el sistema de monitoratge incorporat del fabricant de Sungrow.

Com tots els projectes fotovoltaics que desenvolupem a Becquel és un projecte claus en mà on escoltem i plasmem els requeriments del client per forjar una relació a llarg plaç on totes les parts estàn envolucrades i caminen pel mateix camí, la reducció d’emissions.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza SAVASUN. A més ja tenen legalitzat el punt de connexió per l’enviament de l’excedent a la xarxa elèctrica.

Instal·lació de 371,69 kWp a la coberta del grup Savasun

La planta solar fotovoltaica instal·lada a Savasun (Staay Food Group) genera una energia 100% renovable en valor de 471.291 kWh i autoconsumirà 328.443 kWh. El que és clar en els números gaudirà d’un autoconsum del 70% sobre la producció i una reducció de consum en la factura de la llum del 45%.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788