Instal·lació de panells solars a Térmens

Una nova instal·lació de panells solars per l’autoconsum en una llar residencial a la localitat de Térmens. En aquest cas l’equip tècnic ha realitzat la instal·lació de 12 panells solars per l’autoconsum amb bonificació d’excedents.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per les llars residencials i nosaltres som especialistes en la instal·lació de panells solars en cases residencials. Ara us mostrem la instal·lació de panells solars en aquesta casa que consta amb 12 panells solars i una potència de 5,46 kWp. Ens apassiona trobar clients que tenen una sensibilitat gegantina per aportar el seu gra d’arena al medi ambient i també veure reduïr la factura de la llum.

A Becquel treballem per oferir materials de primera qualitat i sempre amb les normatives establertes en el mercat europeu. Adquirim tot el material al millor fabricant del moment i sempre buscant la qualitat i el rendiment per damunt del preu.

En aquesta instal·lació de panells solars per l’autoconsum a Térmens utilitzem panells solars de 455W del fabricant Canadian Solar, inversor solar de Huawei i estructura inclinada de K2-System.

A més, sempre incorporem el mesurador d’energia per poder visualitzar l’energia generada, consumida i enviada a la xarxa per la instal·lació de panells solars i en la qual el client pot tenir una idea del que passa cada moment des d’on sigui amb la seva planta fotovoltaica.

Instal·lació per l’autoconsum residencial a Térmens

Com podem visualitzar en la gràfica, aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable amb pics de 4 kW i assumint el 100% d’energia renovable consumida en hores de sol.

Una instal·lació de panells solars amb 10 panells i tot el projecte claus en mà realitzada integrament per nosaltres pot tenir un cost aproximat de 7.000€.

Després d’ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica a la localitat de Térmens, ens agradaria que cada vegada més gent se sumés al canvi energètic. Si teniu qualsevol dubte, només heu de prémer  contactar i us podrem donar més informació de com fer el canvi energètic, aprofitar la teulada i fer-ho amb nosaltres, els experts de les teulades.

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788