Venus La Universal

La bodega Venus La Universal va sorgir l’any 2011 a una petita parcel·la als Bellvisos, totalment abandonada , i s’ha convertit en un punt obligat del Priorat per degustar i descobrir un dels secrets més coneguts del Priorat, el vi.

Després d’anys de donar-hi voltes, ara gaudeixen de l’autoconsum energètic amb una instal·lació de 27,76 kWp amb els projectes claus en mà que gestionem a tota la seva totalitat. A més s’ha de sumar l’ajuda gràcies a l’adhesió als Fons Next Generation de fins el 30% del total invertit en la instal·lació de panells solars.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la bodega Venus La Universal és el principal beneficiat amb els alts consums que té pels serveis. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten a diari entre el 80% i 90% d’energia generada pels panells solars.

La Bodega Venus La Universal compta amb 61 panells de la marca Canadian Solar amb una potència de 455W cada unitat i una potència total instal·lada de 27,76 kWp amb un inversor Huawei SUN2000 de 33 kW trifàsic amb tot el sistema de monitoreig.

Instal·lació de 27,76 kW de potència per l’autoconsum energètic a la bodega Venus La Universal

La planta solar fotovoltaica disposa d’un volcatge a la xarxa elèctrica amb una compensació de l’energia enviada tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kW. La Bodega Venus La Universal i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 38.422 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 30.551 kWh amb una amortització aproximada de tres anys.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788