Restaurant Farré

El Restaurant Farré va ser fundat l’agost de l’any 1924 i després de diferents generacions han decidit fer el salt a l’autoconsum i instal·lar panells solars al restaurant. El negoci aprofitarà el màxim possible la generació d’energia solar fotovoltaica per l’autoconsum de l’edifici i del negoci ja que la gran majoria d’hores que treballen són hores de Sol.

En aquesta instal·lació solar utilitzem el millor material del moment. Els panells solars són del fabricant Trina Solar amb els seus mòduls de 410W amb un total de 56 panells i una potència instal·lada total de 22,96 kW. Pel que fa l’estructura utilitzem com sempre la millor del mercat per instal·lacions de panells solars, K2-System i l’inversor és de la coneguda marca Huawei. En aquesta ocasió utilitzem el Huawei SUN2000-M0 20 kW i el vatímetre de la mateixa companyia per la lectura dels consums de la instal·lació solar.

Instal·lació de panells solars per l’autoconsum en un Restaurant

Totes les nostres instal·lacions solars utilitzen la tecnologia desenvolupada per Huawei, dintre la seva divisió en el sector fotovoltaic. Tots aquests inversors disposen de 5 anys de garantia i es pot extendre fins a 10 anys amb el pagament d’una quota d’uns 190 euros aproximadament. A més, aquests dispositius tenen la certificació IP65 que els permet ser resistents a la pols i l’aigua.

El Restaurant Farré aconsegueix la certificació energètica de Becquel amb la seva instal·lació de panells solars per l’autoconsum

En el moment que vivim i la necessitat de generar l’energia per l’autoconsum la decisió d’instal·lar panells solars s’ha de poder explicar i ensenyar. Amb el segell de Becquel certifiquem que els negocis que aposten per aquest canvi poden explicar i ensenyar als clients el camí a seguir. És una manera que a part de generar i consumir la seva energia fan part del projecte a tots els clients i visitants del negoci.

A Becquel certifiquem a cada negoci que aposta per l’autoconsum energètic i que aquest client pot fer participant a tot client o visitant del negoci. L’Energia solar fotovoltaica ajuda al negoci i involucra a tots els actors al voltant d’ell.

Vols transformar la teulada del teu habitatge, empresa o edifici municipal? A Becquel ens encarreguem de la totalitat del projecte solar de principi a fi. Consulta totes les possibiltiats i comença a generar energia solar fotovoltaica per l’autoconsum a casa teva, a la teva empresa o negoci, això si és energia de quilometre zero.

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788