Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Grau nuts

El negoci familiar de Grau Nuts va nèixer fa més de 40 anys amb la selecció dels millors productes, la seva preparació i venda de fruits secs i llavors a més de 30 països. Amb l’arribada dels Fons Next Generation l’empresa Grau Nuts realitza l’aposta per l’energia solar fotovoltaica amb una planta solar de 67,58 kWp.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la nau industrial i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que té per finalitzar el producte que comercialitza Grau Nuts. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten a diari entre el 70% i 85% d’energia generada pels panells solars.

Grau Nuts compta amb 123 panells de la marca Astronergy amb una potència de 545W cada unitat i una potència total instal·lada de 67,58 kWp amb un Inversor Sungrow SG60KTL-MC4 trifàsic amb tot el sistema de monitoreig.

Instal·lació de 67,58 kW de potència per l’autoconsum energètic a la nau central de Productes Grau (Grau Nuts)

La planta solar fotovoltaica disposa d’un volcatge a la xarxa elèctrica amb una compensació de l’energia enviada tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kW. Grau Nuts i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 96.976 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 81.785 kWh amb una amortització aproximada de dos anys.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
119,90kWp
Potència
instal·lada
170.078kWh
Energia
generada
2,3anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788