Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Plimon Global

L’empresa Plimon Global, realitza el salt a l’energia solar fotovoltaica amb una planta fotovoltaica de 68,71 kWp.

Després d’anys de donar-hi voltes, ara gaudeixen de l’autoconsum energètic amb una instal·lació de 68,71 kWp amb els projectes claus en mà que gestionem a Becquel al complet.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la nau industrial i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que té per finalitzar el producte que comercialitza Plimon Global. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten a diari entre el 90% i 100% d’energia generada pels panells solars.

Plimon Global compta amb 151panells de la marca Canadian Solar amb una potència de 455W cada unitat i una potència total instal·lada de 68,71 kWp amb un Inversor Solar Huawei SUN2000-60KTL trifàsic amb tot el sistema de monitoreig.

Instal·lació de 68,71 kW de potència per l’autoconsum energètic a la nau central de Plimon Global a Artesa de lleida

La planta solar fotovoltaica disposa d’un volcatge a la xarxa elèctrica amb una compensació de l’energia enviada tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kW. Plimon Global i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 91.317 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 91.125 kWh amb una amortització aproximada de quatre anys.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
119,90kWp
Potència
instal·lada
170.078kWh
Energia
generada
2,3anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788