Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

La Manreana

La Manreana és una antiga masia de pagès enmig dels camps de les Garrigues, justament molt propera a la localitat de Juneda. Compta amb més de 40.000 m2 per gaudir de la natura, conèixer animals i tot un territori per descobrir.

A més, hi ha la Fundació La Manreana que és un centre de teràpies qüestres i formatiu homologat i reconegut per la Federació Espanyola de Teràpies Qüestres (FETE). A més, compta amb l’Escoleta del Mas, un espai educatiu i pedagògic amb una metodologia basada en dos pilars, el joc lliure i els tallers vinculats a la vida del mas i la granja.

Ara, la Manreana és un espai encara més verd i acompanya la protecció del medi ambient i del planeta amb la instal·lació de panells solars per l’autoconsum que hem realitzat des de Becquel. L’equip de tècnics especialitzats de Becquel ha portat a terme una instal·lació completa amb 96 panells solars de la marca Canadian Solar i una potència individual de 455W amb un total de 43,68 kWp. Tot governat i controlat per dos inversors solars de Huawei, exactament el model de 20 KW i tot el projecte claus en mà.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable i per l’autoconsum. El poc excedent que disposen és 100% compensat a la factura de la llum gràcies a la tramitació i gestió del punt de connexió amb la companyia distribuïdora.

Instal·lació de 43,68 kWp de panells solars per l’autoconsum amb compensació d’excedents o bateria virtual a la Manreana

La planta solar fotovoltaica instal·lada genera una energia 100% renovable amb un valor de 61.879,37 kWh. D’aquesta energia generada la Manreana autoconsumeix 47.279,62 kWh i la resta, aproximadament 14.599,75 kWh són excedents 100% compensats a la factura de la llum com a compensació d’excedents o amb la coneguda bateria virtual.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788