Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

0 MWp
instal·lats
5200000
estalviats
0 t
CO2 evitat

Autoconsum residencial

Com funciona una instal·lació de panells solars?

A Becquel treballem per oferir una instal·lació de panells solars personalitzada per a cada família que contacta amb nosaltres. En tots els casos oferim personalització al detall. Tots els nostres projectes estan orientats a reduir el consum d’energia mitjançant l’anàlisi de la factura de la llum i plantejar cada detall al client. A més, totes les instal·lacions entren dins dels projectes claus en mà i ens encarreguem de tot (assessorament, projecte, instal·lació i legalització).

Com funciona una instal·lació de panells solars?

Panells solars

Encarregats de transformar l'energia que ens envia el Sol per poder utilitzar aquesta energia a través de l'inversor a casa.

Inversor solar

L'inversor és el director de l'orquestra. Ell s'encarrega de transformar l'energia generada pels panells solars per la seva utilització a la casa o enviar l'energia restant a la xarxa amb la compensació d'excedents a la factura de la llum.

Mesurador d'energia

A totes les instal·lacions instal·lem un mesurador d'energia per tal que, en la visualització de la planta amb l'aplicació, el client sempre sigui conscient de la generació, consum i enviament a la xarxa de l'energia 100% renovable.

Bateries

Emmagatzemar l'energia generada pels nostres panells solars i consumir aquesta energia quan hi ha núvols o a la nit és una solució opcional i que cada vegada més clients requereixen.

Descobreix el cost de la teva instal·lació amb la nostra calculadora solar

FAQs de l'energia solar fotovoltaica

L’energia solar és aquella energia generada pel Sol i que viatja a través de les radiacions solars que arriben al planeta Terra. És una energia renovable la qual l‘ésser humà obté d’una manera eficient i que aprofita mitjançant tecnologies que s’han anat adaptant amb el pas del temps.

És una energia que no s’acaba i que per sort a Catalunya és abundant.

La millor orientació per la instal·lació de panells solars, sempre amb orientació al SUD. Aquesta orientació maximitza la producció d’energia solar. Ara bé, disposem de tota mena de cobertes o teulades i llavors s’ha de plantejar la millor instal·lació en cada cas per aprofitar el màxim de producció d’energia.

Si! A les llars residencials i empreses disposem de comptadors intel·ligents que permeten saber en tot moment l’energia que consumeix la llar o empresa i l’energia que enviem si disposem d’una instal·lació de panells solars.

En el cas de llars residencials o instal·lacions.

En el mercat solar disposem de panells solars tèrmics que transformen l’energia del Sol en calor. Els panells solars fotovoltaics transformen la radiació en electricitat.

No. S’ha de tenir clar que tots els fabricants de panells solars ofereixen garanties de més de 25 anys i això permet tenir la tranquil·litat que disposen d’una llarga vida útil. Nosaltres visualitzem la producció de cada planta i si teniu qualsevol dubte ens ho podeu consultar.

Ara bé, sempre recomanem acompanyar les instal·lacions amb un contracte de manteniment i que podeu trobar tota la informació al nostre lloc web.

Si, de fet és una de les opcions més consultades. Tots els inversors disposen d’una aplicació (Huawei, SMA, Fronius…) que permet veure en temps real el que generes i resums del teu consum diari.

Els components principals d’una instal·lació solar fotovoltaica són els mòduls fotovoltaics, inversor solar, estructura coplanar o estructura inclinada, elements de seguretat o protecció i un sistema de monitorització gràcies als mesuradors d’energia que permet visualitzar-ho de forma remota a través de l’aplicació mòbil o pàgina web.
No, els panells solars fotovoltaics produeixen energia durant les hores de sol i necessiten un mínim de radiació solar per poder generar energia 100% renovable.
Les dades tècniques ens diuen que en dies de núvols els panells solars generen entre un 30% al 50% de la seva producció i en dies de pluja intensa parlem d’una producció del 10% al 20%. Per tant, la producció existeix però és residual.
Per saber el teu consum ho pots trobar a la factura de la llum. Nosaltres sempre demanem una factura de la llum per realitzar un estudi personalitzat. Amb la factura de la llum disposem de la direcció de subministrament de la casa o empresa, el número CUPS on podem visualitzar els consums energètics mensuals i tot un seguit d’informació per presentar una oferta amb la millor solució energètica possible.

El procés d’instal·lació és relativament ràpid. Partim del temps d’espera que informem sempre per telèfon als clients i seguidament procedim a esperar els permisos de l’ajuntament. Una vegada ho tenim tot correctament autoritzat, el procés d’instal·lació de panells solars per una casa residencial és d’entre 1 a 3 dies com a molt.

Becquel s’encarrega de tot el procés gràcies als projectes claus en mà i un cop tenim tota la documentació oficial de la planta fotovoltaica per la bonificació d’excedents expedit per la Generalitat, ho fem arribar als clients.

Si, ara mateix hi ha les subvencions Next Generation, però no hi ha fons disponibles. Les sol·licituds poden seguir realitzant-se, però el pressupost s’ha superat per tres vegades. Si en un futur s’arriba a ampliar aquest pressupost, serem els primers en notificar aquesta ampliació. De moment no hi ha fons disponibles.

La Unió Europea va marcar el juny de l’any 2019 els objectius en energia renovable per l’any 2030. La UE va marcar un objectiu del 32% de penetració als països de la zona Euro.

De la mateixa manera que els organismes europeus van limitar la possibilitat d’aparèixer nous impostos al Sol establint el dret a la ciutadania, autoritats locals, petites i grans empreses i cooperatives a produir, consumir i emmagatzemar o vendre la seva energia renovable sense estar subjectes a taxes.

El millor manteniment per la teva instal·lació de panells solars residencials

Aquest són alguns dels nostres projectes fotovoltaics per particulars

Demana més informació per fer el salt a l'autoconsum energètic a casa

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788