Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Petrolis Indenpendents Montblanc

La benzinera Petrolis Roset, part del projecte empresarial Petrolis Independents realitza l’aposta per l’energia solar fotovoltaica amb una planta fotovoltaica de 50,96 kWp. Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que tributa tots els impostos a Catalunya i destina una part d’aquests diners per assolir la independència de Catalunya.

Després d’anys de donar-hi voltes, ara gaudeixen de l’autoconsum energètic amb una instal·lació de 50,96kWp amb els projectes claus en mà que gestionem a tota la seva totalitat.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la benzinera i supermercat són els principals beneficiats amb els alts consums que té pels serveis. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten a diari entre el 80% i 90% d’energia generada pels panells solars.

Petrolis Roset compta amb 112 panells de la marca Canadian Solar amb una potència de 455W cada unitat i una potència total instal·lada de 50,96 kWp amb un inversor SUNGROW SG60KTL trifàsic amb tot el sistema de monitoreig.

Instal·lació de 50,96kW de potència per l’autoconsum energètic a la benzinera Petrolis Roset de Montblanc

La planta solar fotovoltaica disposa d’un volcatge a la xarxa elèctrica amb una compensació de l’energia enviada tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kW. Petrolis Roset i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 73.707,64 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 71.105,8 kWh amb una amortització aproximada de dosanys.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
119,90kWp
Potència
instal·lada
170.078kWh
Energia
generada
2,3anys
Amortització
Industrial
80,66kWp
Potència
instal·lada
116.665kWh
Energia
generada
2anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788