Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Leds C4 – Fonolleres

Leds C4 va començar la seva història l’any 1970 en un petit taller de ferro forjat de Torà. Més de 50 anys d’història i la companyia s’ha dedicat a desenvolupar una cultura de la llum basada en el disseny, tecnologia i sostenibilitat per poder oferir la millor solució per cada projecte interior i exterior.

Ara la companyia, Leds C4, ha dipositat la confiança a Becquel per la instal·lació de dues plantes fotovoltaiques per l’autoconsum a les seves naus industrials de Fonolleres, aquesta instal·lació, i Torà.

Aquest primera instal·lació de panells solars és mitjançant una instal·lació fotovoltaica de 99 kWp a Fonolleres. Aquesta instal·lació fotovoltaica està ubicada 100% en coberta i és una instal·lació 100% per autoconsum directe d’energia.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la nau industrial i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza LEDS C4 a la seva nau industrial de Fonolleres. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten diàriament entre el 91% d’energia generada pels panells solars.

LEDS C4 compta amb 218 panells de la marca Risen Energy amb una potència de 455W cada unitat i una potència total instal·lada de 99 kWp amb un Inversor Sungrow SG100CX-V112 trifàsic i amb tot el sistema de monitoratge incorporat del fabricant de l’inversor.

Instal·lació de 99kWp de potència per l’autoconsum energètic de LEDS C4

La planta solar fotovoltaica disposa del sistema de bonificació d’excedents per l’energia enviada a la xarxa elèctrica tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kWp. LEDS C4 i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 143.466,65 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de la totalitat de l’energia generada.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788