Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Instal·lació de panells solars a Falset

Una nova instal·lació de panells solars per l’autoconsum en una llar residencial a la localitat de Falset. En aquest cas l’equip tècnic ha realitzat la instal·lació de 13 panells solars per l’autoconsum amb bonificació d’excedents.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per les llars residencials i nosaltres som especialistes en la instal·lació de panells solars en cases residencials. Ara us mostrem la instal·lació de panells solars en aquesta casa que consta amb 13 panells solars i una potència de 5,91kWp i com podeu visualitzar disposa d’estructura inclinada per la teulada de la vivenda.. Ens apassiona trobar clients que tenen una sensibilitat gegantina per aportar el seu gra d’arena al medi ambient i també veure reduïr la factura de la llum.

A Becquel treballem per oferir materials de primera qualitat i sempre amb les normatives establertes en el mercat europeu. Adquirim tot el material al millor fabricant del moment i sempre buscant la qualitat i el rendiment per damunt del preu.

En aquesta instal·lació de panells solars per l’autoconsum a Falset utilitzem panells solars de 455W del fabricant Canadian Solar, inversor solar de Huawei i estructura inclinada de K2-System.

A més, sempre incorporem el mesurador d’energia per poder visualitzar l’energia generada, consumida i enviada a la xarxa per la instal·lació de panells solars i en la qual el client pot tenir una idea del que passa en cada moment, des d’on sigui, a la seva planta fotovoltaica.

Instal·lació per l’autoconsum residencial a Falset, el Priorat

Com podem visualitzar en la gràfica, aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable amb pics de 5,46 kW i aprofitant l’energia que no consumeix durant les hores de sol per carregar les bateries instal·lades.

Després d’ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica a la localitat de Falset, ens agradaria que cada vegada més gent se sumés al canvi energètic. Si teniu qualsevol dubte, només heu de prémer  contactar i us podrem donar més informació de com fer el canvi energètic, aprofitar la teulada i fer-ho amb nosaltres, els experts de les teulades.

Industrial
119,90kWp
Potència
instal·lada
170.078kWh
Energia
generada
2,3anys
Amortització
Industrial
80,66kWp
Potència
instal·lada
116.665kWh
Energia
generada
2anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788