Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Codorniu Raimat

Vins Codorniu Raimat s’estableix a Ponent l’any 1914 quan Manel Raventós i Doménech va adquirir les terres i s’han convertit en la finca més gran d’Europa en mans de la mateixa família. Un entorn únic i amb unes vinyes sostenibles i ecològiques.

Raïmat vol continuar sent un dels referents del món de la viticultura sostenible i continuar amb el ritme de producció de vins d’alta qualitat. Un d’aquests punts el fa la seva aposta per la sostenibilitat i el medi ambient i una vegada més, Vins Raimat fa un pas endavant.

Aquest cop és mitjançant una instal·lació fotovoltaica de 300 kWp, una part d’ella en una façana davant les tines de la bodega i protegir-les del contacte directe amb el Sol. Aquesta instal·lació fotovoltaica està ubicada 100% en coberta exceptuant la part que s’ha instal·lat en façana que són uns 31,80 kWp aproximadament.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la bodega i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza Codorniu Raimat. A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten diàriament entre el 91% d’energia generada pels panells solars.

Codorniu Raimat compta amb 660 panells de la marca Canadian Solar amb una potència de 455W cada unitat i una potència total instal·lada de 300 kWp amb dos Inversors Sungrow SG100CX-V112 trifàsic i un inversor SUNGROW SG33CX amb tot el sistema de monitoratge incorporat.

Paret vertical de panells solars per protegir els dipòsits del Sol

Aquesta paret vertical de panells solars fotovoltaics realitza tres funcions vitals per Vins Raimat. Protegeix els dipòsits de l’empresa del contacte directe del Sol, redueix el consum energètic de la xarxa tradicional i a més, amb aquest aïllant produïm energia 100% renovable per l’autoconsum de les bodegues.

Instal·lació de 300 kWp de potència per l’autoconsum energètic de Codorniu Raimat

La planta solar fotovoltaica disposa del sistema de bonificació d’excedents per l’energia enviada a la xarxa elèctrica tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kWp. Codorniu Raimat i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 429.960 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 391.840 kWh.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788