Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Celler Cooperatiu de Vila-Rodona

La Cooperativa de Vila-Rodona està ubicada a les portes del municipi i s’encarrega únicament d’elaborar exclusivament el raïm de les vinyes del seus socis ubicades als municipis de Vila-Rodona, Aiguamúrica, Valls i la Secuita. Predomina la producció de vins blancs però últimament han augmentat la producció de vi negre.

La Cooperativa Agrícola de Vila-Rodona integra 368 panells de la marca Astronergy de 545W i una potència total instal·lada de 200,56 kWp amb inversors del fabricant Huawei, exactament els models SUN2000-36KTL M3, SUN2000-50KTL-M3 i el SUN2000-M3 30 kW trifàsic i amb tot el sistema de monitoratge incorporat del fabricant de Huawei.

Com tots els projectes fotovoltaics que desenvolupem a Becquel és un projecte claus en mà on escoltem i plasmem els requeriments del client per forjar una relació a llarg plaç on totes les parts estàn envolucrades i caminen pel mateix camí, la reducció d’emissions.

En aquest cas ens varem trobar amb un gran inconvenient i és que la coberta principal de la nau és patrimoni històric, no per la xapa superior, si no per la coberta interior que data dels inicis de la Cooperativa.

Llavors varem haver de realitzar un replanteig important per poder seguir projectant i instal·lant la potència acordada en les diferents naus al voltant i centralitzar les produccions tal com estava plantejat.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza el Celler Cooperatiu de Vila-Rodona. A més, és una planta sense injecció a la xarxa elèctrica, tots els consums són els que necessita.

Instal·lació de 200 kWp de panells solars per l’autoconsum amb injecció 0 al Celler Cooperatiu de Vila-Rodona

La planta solar fotovoltaica instal·lada genera una energia 100% renovable amb un valor de 293.597,07 kWh. Tota aquesta energia és per l’autoconsum del Celler Cooperatiu de Vila-Rodona.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant juportar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788