Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Camp FV ALSAT 1268

ALSAT va neixer l’any 1993 recolzada d’una empresa familiar amb més de 50 anys de trajectòria en el món de la fruita. L’empresa sempre ha estat associada a la màxima qualitat de la fruita comercializada i sempre acompanyada de l’innovació, I+D i els últims avenços tecnològics acompanyats de la sostenibilitat i el mediambient.

L’empresa ha confiat des d’un inici amb Becquel com a empresa instal·ladora de plantes fotovoltaiques i del seu manteniment i en aquest últim pas ha tornat a confiar amb nosaltres.

Aquesta planta fotovoltaica consta d’una potència pic de 672,95 kWp i la trobem a la localitat d’Alcarràs. Com tots els projectes fotovoltaics que desenvolupem a Becquel és un projecte claus en mà on escoltem i plasmem els requeriments del client per forjar una relació a llarg plaç on totes les parts estàn envolucrades i caminen pel mateix camí, la reducció d’emissions.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza ALSAT 1268 a més ja tenen pactat amb la comercialitzadora l’enviament d’energia a la xarxa.

ALSAT 1268 compta amb 1478 panells de la marca Astronergy Astro 5 Semi 445Wi una potència total instal·lada de 672,95 kWp amb cinc Inversors Sungrow SG125HX trifàsics i amb tot el sistema de monitoratge incorporat del fabricant de Sungrow.

Instal·lació de 672,95 kWp al camp fotovoltaic d’ALSAT

El camp fotovoltaic instal·lat a ALSAT complementa l’anterior instal·lació ja existent de panells solars. Aquest camp complementarà la producció amb 985.115,08 kWh.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788