Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

URGASA

URGASA es una empresa pionera en la cria i distribució en l’àmbit nacional de guatlles i pollastre. Per aconseguir aquesta qualitat, controla totes les etapes de criança i producció, utilitzant sempre l’última tecnologia. Aquest rigor en controlar tot el procés d’elaboració ha permès obtenir les certificacions de més prestigi i rigorositat.

Actualment URGASA compta amb la producció més elevada de guatlles a nivell Europeu, només a Espanya produeixen més de 45 milions de guatlles.

Ara l’empresa ha començat a ser també propietaris de la seva propia energia amb la instal·lació de panells solars a moltes de les granges on gestiona el procés total del negoci.

Aquesta instal·lació de panells solars per l’autoconsum en una de les granges d’URGASA consta d’una potència pic de 88,60 kW i la trobem a la comarca del Segrià. Com tots els projectes fotovoltaics que desenvolupem a Becquel és un projecte claus en mà on escoltem i plasmem els requeriments del client per forjar una relació a llarg plaç on totes les parts estàn envolucrades i caminen pel mateix camí, la reducció d’emissions i la reducció de la factura de la llum.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum. La granja i el seu consum elèctric són els principals beneficiats, dona’t els alts consums que requereixen tots els processos que realitza URGASA. A més, és una gran inversió, ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten el màxim l’energia que generen els panells solars.

URGASA compta amb 148 panells de la marca Astronergy Astro 5 Semi 545W i una potència total instal·lada de 88,60 kWp amb dos Inversors Sungrow 33CX trifàsics i amb tot el sistema de monitoratge incorporat del fabricant de Sungrow.

Instal·lació de 80,66 kWp de potència per l’autoconsum energètic d’URGASA

La planta solar fotovoltaica disposa del sistema de bonificació d’excedents per l’energia enviada a la xarxa elèctrica tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kWp. URGASA la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 116.665,19 kWh.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788