Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

PAYPER

L’empresa establerta a Lleida des del 1973 i especialitzada en el disseny i fabricació de línies complertes per a solucions de pesatge, ensacat i paletització ha fet el salt a l’autoconsum energètic amb la instal·lació fotovoltaica de 99 kWp a la nau principal del grup a Bell-Lloc d’Urgell. Actualment, PAYPER és el principal fabricant espanyol d’ensacat i un dels principals d’Europa. L’empresa, que aquest any compleix el 50è aniversari, compta amb representació a tot el món a través de 8 filials i una xarxa d’agents.

Aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% per l’autoconsum i la nau industrial i el seu consum elèctric són els principals beneficiats amb els alts consums que requereix tots els processos que realitza PAYPER . A més, és una gran inversió ja que treballen principalment en hores de sol i aprofiten diàriament entre el 96% d’energia generada pels panells solars.

PAYPER compta amb 218 panells de la marca Astronergy amb una potència de 455W cada unitat i una potència total instal·lada de 99 kWp amb un Inversor Sungrow SG100CX-V112 trifàsic amb tot el sistema de monitoratge incorporat.

Instal·lació de 99,19 kW de potència per l’autoconsum energètic a la nau principal de PAYPER

La planta solar fotovoltaica disposa del sistema de bonificació d’excedents per l’energia enviada a la xarxa elèctrica tramitada degudament amb les administracions segons la normativa de les plantes de més de 15 kW. PAYPER i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 143.467 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 13.553 kWh.

Gràcies a aquesta nova planta per autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788