Instal·lació de panells solars a Alcarràs


En aquesta ocasió us portem una instal·lació de panells solars per l’autoconsum a Alcarràs, on també tenim la seu de Becquel, amb una potència instal·lada de 3,28 kW.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per cases unifamiliars i nosaltres estem especialitzats en aquest sector. Ara us ensenyem la instal·lació de panells solars per l’autoconsum amb una potència instal·lada de 3,28 kWp a Alcarràs.

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica és:

  • 8 panells solars Canadian Solar de 455W
  • Estructura coplanar K2 Solidrail
  • Inversor solar Huawei SUN2000-3KTL
  • Vatímetre Carlo Gavazzi EM112 

Instal·lació de panells solars per l’autoconsum residencial a la localitat d’Alcarràs

La nostra missió és instal·lar els millors productes del mercat i sempre amb les normatives establertes en el mercat europeu. Adquirim tot el material al millor fabricant del moment i sempre buscant la qualitat i el rendiment per damunt del preu.

En ser una instal·lació que acabem de connectar a la xarxa no podem obtenir les dades sobre els beneficis que aporta aquesta planta al medi ambient com les emissions de CO₂ estalviades. Ara bé, en uns mesos, quan la planta estigui funcionant correctament i la boira ens ho permeti us aportarem les dades.

Després d’ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica a la localitat de Térmens, ens agradaria que cada vegada més gent se sumés al canvi energètic. Si teniu qualsevol dubte, només heu de prémer contactar i us podrem donar més informació de com fer el canvi energètic, aprofitar la teulada i fer-ho amb nosaltres, els experts de les teulades.

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788