Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Grup Mibec – Bemi Auto

El nostre equip tècnic posa en funcionament la segona planta fotovoltaica per l’autoconsum pel Grup Mibec, en aquest cas per Bemi Auto. El Grup MIBEC ofereix projectes integrals en tot el que és el món del vehicle. En aquesta ocasió la planta solar ha estat realitzada per l’empresa Grup Mibec a la nau de Bemi Auto.

Bemi Auto compta amb 116 panells de la marca Risen Solar amb una potència de 455W cada unitat i una potència total de 52,87 kWp acompanyada d’un inversor SUNGROW SG50CX i un medidor d’energia Sungrow COM100E amb tot el material elèctric que acompanya una instal·lació de panells solars d’aquestes dimensions.

Instal·lació de 52,87 kWp de potència per l’autoconsum energètic industrial

Aquesta nova planta solar fotovoltaica disposa d’un volcatge a la xarxa elèctrica amb una compensació de l’energia enviada tramitada degudament amb les administracions. El Grup Mibec i la seva planta fotovoltaica generen cada any uns 76.435,85 kWh i obtindrà un autoconsum aproximat de 66.922,76 kWh amb una amortització aproximada de tres anys.

Gràcies a aquesta nova instal·lació d’autoconsum industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l’energia solar renovable i l’autoconsum el més lluny possible d’una forma assequible.

Industrial
43,68kWp
Potència
instal·lada
61.879kWh
Energia
generada
6anys
Amortització

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788