Compra solar col·lectiva de Raïmat

La localitat de Raïmat s’ha convertit en la zona de Catalunya amb més instal·lacions fotovoltaiques per habitant gràcies a la compra solar col·lectiva.

Després d’un mes d’Agost intens s’ha finalitzat la totalitat de les instal·lacions de panells solars inclosos dintre la compra solar col·lectiva organitzada pels veïns i veïnes de la localitat. En total l’equip de Becquel ha realitzat divuit instal·lacions de panells solars per l’autoconsum residencial i en aquests moments ja estem rebent interessats per una nova onada d’instal·lacions dintre la mateixa localitat.

Les veïnes i veïns de la EMD de Raïmat gaudeixen dels setanta panells solars en 18 vivendes residencials amb una producció anual aproximada de 40 mWh. Aquesta xifra transformada en estalvi estariem parlant que tots els participants de la compra solar col·lectiva eviten generar més de 16 tones de CO2 anuals.

Totes les instal·lacions de panells solars a Raïmat han estat realitzades amb mòduls fotovoltaics de JA Solar de 410W de potènciainversors híbrids de Huawei (preparats per col·locar bateries en qualsevol moment), estructura solar de K2-System i Vatímetre pel monitoreig de la instal·lació al complet.

Amb aquestes instal·lacions residencials aconseguim reduïr el consum d’energia de la xarxa tradicional sumant també la bonificació de l’IBI de la localitat de Lleida (Raïmat està gestionat desde l’Ajuntament de Lleida) i que permet amortitzar cada instal·lació amb un màxim de 7 anys. Parlant una mica més sobre el tema de la bonificació de l’IBI, en aquest cas de la localitat de Lleida parlem del 10% del cost de la instal·lació durant cinc anys, en resum, el 50% del cost total de la instal·lació.

Instal·lacions de la compra solar col·lectiva de Raïmat

Després d’aquesta compra solar col·lectiva de Raïmat podem sumar també la compra solar col·lectiva de La Bordeta, Bellvís i els Arcs i de Rodonyà. Ja són quatre poblacions que han fet el canvi energètic amb nosaltres i en comunitat. Gràcies.

Si també voleu fer el canvi (particular o en comunitat) només heu de contactar amb nosaltres i us ajudarem en tot el procés. Fer el salt a l’energia solar fotovoltaica és més fàcil del que us imagineu.

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788