Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Rebem la visita del Força Lleida a les oficines de Becquel

Becquel s’ha sumat al projecte del ICG Força Lleida per aquesta temporada 2022-2023 amb opcions de renovar aquesta col·laboració de manera automàtica per col·laborar amb l’esport del territori i amb una vocació total per nodrir el territori.

Per a Becquel és una obligació treballar per potenciar el treball i esforç al territori i col·laborar amb el Força Lleida complimenta la nostra missió principal com a empresa i l’aposta directa pel treball de proximitat, Lleida té present i futur.

Des dels últims partits al pavelló, Espai Fruita – Barris Nord, podreu trobar el logotip a les cistelles de joc. A més, periòdicament i amb la col·laboració del club de bàsquet llançarem promocions exclusives pels socis i aficionats del club.

Jordi Garcia, CEO de Becquel, assegura que l’aposta de l’empresa és clara per col·laborar amb el club i seguir amb el camí establert. Lleida és un territori d’èxit i creixement i ara mateix estem davant d’un coet amb els resultats esportius. Ara bé, la feinada que hi ha darrere també s’ha de valorar i ajudar.

Agraïm la visita de Jaume Lobo, Juani Marcos, Amadou Sidibé, el segon entrenador del Força Lleida, Jordi Ribas i el president, Albert Aliaga, varen visitar les nostres oficines. Vàrem aprofitar i de la mà del Jordi Garcia, CEO de Becquel, van descobrir com funciona una instal·lació fotovoltaica. Desitgem a tot el club els millors resultats esportius aquest final de temporada Leb Or 2022-2023.

#AlLio

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788