Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Què hem de mirar alhora d’escollir un panell solar per la nostra instal·lació? TIER1? Eficència?

Moltes vegades s’utilitza la llista de Bloomberg amb la nomenclatura TIER1 per dir que els panells solars són de més o menys qualitat. Ara bé, que és la llista TIER1 i quines són les especificacions i informació que hem de marcar com a important?

Què és la llista TIER1 que realitza Bloomberg (New Energy Finance)?

L’origen dels panells amb l’acompanyament de la nomenclatura TIER1 surgeix de Bloomberg al desenvolupar un sistema per marcar si una empresa fabricant de panells solars pot ser apte o no per rebre un crèdit multimilionari a 25 anys (d’aqui trobem la garantia de 25 anys dels panells solars).

Els requisits d’anàlisi per saber si un fabricant té gran capacitat de financiació prova la capacitat de clients i projectes a realitzar, d’aquesta manera s’assegura la estabilitat comercial i financiera a llarg plaç.

En definitiva, la llista TIER1 de Bloomberg és un llistat on podem trobar els fabricants de panells solars fotovoltaics classificats per la seva solvència i capacitat de financiació i s’actualitza cada tres mesos i podem trobar-hi com a màxim 25 empreses.

Quin és el requeriment per ser a la llista TIER1?

  • Haver realitzat 6 projectes diferents de més de 1.5 MW o més en els últims dos anys.
  • Haver rebut financiació de deute sense recurs per part de 6 bancs diferents.
  • Els fabricants han de tenir en propietat instal·lacions de producció i marca. Bàsicament ser els propietaris de tot el procés.
  • No es poden declarar en suspensió de pagaments, insolvencia o incompliments de pagaments de bons.

La llista TIER1 no evalua els fabricants de mòdils des del punt de vista tècnic, rendiment o qualitat dels panells solars, ara bé, és un bon indicador per saber la qualitat del fabricant envers el mercat solar fotovoltaic.

Quin és el rànquing de panells solars amb la llista TIER1?

Fabricant de panells solarsValoració TIER1 (AAA-C)
Longi SolarAAA
Trina SolarAA
JA SolarAA
First SolarAA
Jinko SolarAA
Canadian SolarA
Risen EnergyBBB
QCellsBB
Astronergy/Chint EnergyBB
Suntech PowerBB
DMEGCBB
JINNENGBB
TONGWEIB
SERAPHIMB
HYUNDAICCC+
Phono SolarCC++
SOLARGIGACC+
LG ELECTRONICSCC+
HEVELCC+
ULICACC+
DEHUICC
D’aquesta llista també s’elimina fabricants per motius financers negatius. De l’any 2021 es van eliminar fabricants com Heliene o Kyocera. De la mateixa manera que també s’han incorporat fabricants que no estaven a la llista com LG Solar, Sunport, TESC o Hevel.

Què és important alhora de decidir-se amb els panells solars?

Alhora de decidir quin panell volem instal·lar a casa o a la nostra empresa és molt important realitzar una recerca per Internet però també molt important analitzar la fitxa tècnica del mateix panell solar. El qual el podeu demanar a qualsevol instal·lador o empresa que ven instal·lacions de panells solars per l’autoconsum.

Ara bé, el que hem de mirar obligatoriament a la fitxa tècnica del panell solar són tres coses molt importants: Eficiència del panell, garantia de producte i garantia de producció.

Molts panells solars del mercat actual disposen d’una eficiència molt bona pel que fa a la mitjana, una garantia de producte de molts anys (entre 25 i 30 anys de garantia de producte) i 25 anys de mitjana pel que fa a la linia de producció.

Qualsevol dubte que tingueu amb els panells solars o si voleu saber els panells solars que instal·lem a Becquel només heu de contactar amb nosaltres i us informarem de tot al respecte de potències, garanties, eficiències i tots els dubtes que tingueu per aconseguir la millor instal·lació per a casa vostra o la vostra empresa.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788