Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Becquel és empresa “Lleida en Verd”

Estem molt contents de poder informar que hem aconseguit el segell d'”Empreses Lleida en Verd”

A Becquel som una empresa en creixement ubicada a Alcarràs; i un dels nostres objectius principales sempre ha estat poder aconseguir aquest canvi sostenible al nostre territori. Per aquest motiu ens adherim a la campanya organitzada per “Lleida en Verd” per impulsar la participació d’ empreses de la regió en l’educació per a la mitigació del canvi climàtic, la protecció dels espais verds i la biodiversitat i la producció d’energia verda, estalvi i eficiència energètica.

“Lleida en Verd” és una iniciativa per impulsar la participació de les empreses lleidatanes en la protecció del medi ambient i la cura del territori; tot per aconseguir una ciutat implicada en la sostenibilitat i la mitigació del canvi climàtic. Per nosaltres, poder posicionar-nos com una empresa verda al territori i anar de la mà d’un projecte que protegeix la natura i el medi ambient ens aporta un reconeixement social i ens posiciona com un actor molt important per i per al territori.

Entre les empreses que formen part d’aquesta decisió ecològica que se’ns presenta, podem trobar Aqualia, Plusfrésc, Vilella recicla i Atlas Green Energy. Des de Becquel sempre hem intentat lluitar per una acció on els organismes públics i les empreses del territori anéssin plegats; i amb aquesta iniciativa podem posar-ho en pràctica conjuntament.

Per nosaltres és un pas més cap endavant poder utilitzar i promocionar la marca “Lleida en Verd”, per així poder seguir impulsant aquest tipus d’iniciatives sostenibles, i anar alineats amb la Paeria de Lleida i el seu plà per a la revolució verda i la transició energètica.

En conclusió, ha arribat l’hora d’impulsar el canvi per a la ciutat de Lleida amb la participació de les entitats públiques i les empreses del territori.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788