Becquel és empresa “Lleida en Verd”

Estem molt contents de poder informar que hem aconseguit el segell d'”Empreses Lleida en Verd”

A Becquel som una empresa en creixement ubicada a Alcarràs; i un dels nostres objectius principales sempre ha estat poder aconseguir aquest canvi sostenible al nostre territori. Per aquest motiu ens adherim a la campanya organitzada per “Lleida en Verd” per impulsar la participació d’ empreses de la regió en l’educació per a la mitigació del canvi climàtic, la protecció dels espais verds i la biodiversitat i la producció d’energia verda, estalvi i eficiència energètica.

“Lleida en Verd” és una iniciativa per impulsar la participació de les empreses lleidatanes en la protecció del medi ambient i la cura del territori; tot per aconseguir una ciutat implicada en la sostenibilitat i la mitigació del canvi climàtic. Per nosaltres, poder posicionar-nos com una empresa verda al territori i anar de la mà d’un projecte que protegeix la natura i el medi ambient ens aporta un reconeixement social i ens posiciona com un actor molt important per i per al territori.

Entre les empreses que formen part d’aquesta decisió ecològica que se’ns presenta, podem trobar Aqualia, Plusfrésc, Vilella recicla i Atlas Green Energy. Des de Becquel sempre hem intentat lluitar per una acció on els organismes públics i les empreses del territori anéssin plegats; i amb aquesta iniciativa podem posar-ho en pràctica conjuntament.

Per nosaltres és un pas més cap endavant poder utilitzar i promocionar la marca “Lleida en Verd”, per així poder seguir impulsant aquest tipus d’iniciatives sostenibles, i anar alineats amb la Paeria de Lleida i el seu plà per a la revolució verda i la transició energètica.

En conclusió, ha arribat l’hora d’impulsar el canvi per a la ciutat de Lleida amb la participació de les entitats públiques i les empreses del territori.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788