Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Instal·ladors certificats de bateries i carregadors de vehicle elèctric de Tesla a Catalunya

Les bateries Powerwall de Tesla desembarquen a Catalunya i el gegant nordamericà ens ha escollit per ser una de les empreses certificades per poder instal·lar les bateries i carregadors de vehicle elèctric a Catalunya.

D’aquesta manera, Becquel firma una aliança amb Tesla, l’empresa referència del sector de les bateries per complementar les instal·lacions de panells solars per l’autoconsum residencial a Catalunya.

Jordi Garcia Caberol, CEO de Becquel, justifica aquesta acció com a necessària per reconèixer la feina ben feta de Becquel durant els últims anys. És una recompensa a la feina ben feta.

A Becquel oferirem l’atenció al client, assessorament tècnic i instal·lació de les bateries Powerwall i també els carregadors elèctrics, Wall Connector. D’aquesta manera complementem els nostres serveis amb productes de qualitat.

La bateria Powerwall de Tesla és un producte totalment automatitzat. A més, la gran novetat d’aquesta bateria és que és compatible amb la instal·lació de panells solars actual que ja té qualsevol dels nostres clients, també és compatible amb noves instal·lacions de panells solars i com a última opció, la podem instal·lar a cases sense panells solars fotovoltaics.

Com a detall important, la bateria Powerwall de Tesla disposa d’una capacitat de 13,5 kWh i una garantia de 10 anys. Disposa d’una potència continua de 5 kW i pot funcionar en temperatures de -20 graus fins a 50 graus. Per últim, el seu pes és de 114 kg.

Comparativa entre la bateria Tesla Powerwall i la Huawei Luna

Tesla PowerWallHuawei LUNA 2000
Capacitat13,5 kWh15 kWh
Garantia10 anys10 anys
Pes114 kg163,8 kg
Preua determinar11.767,11€ amb IVA
El preu de la bateria només és el producte. No hi ha comptada la instal·lació o la mateixa instal·lació de panells solars per autoconsum.

Tot això està controlat a través d’una aplicació oficial de Tesla que permet visualitzar en tot moment mitjançant notificacions. A més, aquesta aplicació també gestiona la instal·lació de panells solars actual o de nova instal·lació. Ara doncs, toca la revolució de la mà de Tesla a la instal·lació de panells solars per l’autoconsum de casa teva.

Podeu consultar tota la informació realitzant una trucada a les oficines de Becquel (973 98 27 88) o utilitzant el correu electrònic becquel@becquel.com.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788