Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Ens visita el Sr. José Crespín de la delegació del govern a Lleida

El passat dia 27 de juny ens va visitar el Sr. José Crespín i el vam rebre amb en Jordi Garcia, director fundador de Becquel Energia, i el Cap de Marketing, Carles Rabadà, el subdelegat va conèixer la nostra trajectòria empresarial que portem a Becquel, creada l’any 2018 amb l’objectiu d’impulsar i potenciar l’energia fotovoltaica no només com una forma d’estalvi energètic en la factura del consumidor sinó també com una contribució activa al respecte mediambiental.

Ara mateix a Becquel comptem amb una plantilla d’una trentena de treballadors, ha crescut de forma progressiva en aquests anys dins un sector clarament a l’alça. Al delegat del Govern a Lleida li vam explicar que realitzem tot el procés integral de les obres amb un total anual entre 500 i 600 instal·lacions fotovoltaiques l’any i una mitja d’instal·lació d’entre 30.000 i 40.000 plaques solars en funció del volum dels projectes rebuts.

En el decurs de la visita, José Crespín ha valorat positivament “el caràcter emprenedor i la capacitat generadora d’ocupació” de l’empresa i “la ferma aposta feta en un sector emergent com és el de les energies renovables que han de contribuir a canviar els hàbits de consum energètic dels ciutadans per sumar esforços de forma col·lectiva per un món més respectuós amb el medi ambient”.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788