Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Descobreix què és bateria virtual per la teva instal·lació de panells solars

Segurament ja haureu sentit parlar de la bateria virtual i dels avantatges que aquesta pot oferir als usuaris que disposen de panells solars. En aquest article us explicarem que són i com funcionen les bateries virtuals i com ens permeten reduir la factura de la llum, inclòs en alguns casos compensant la part fixa de la factura, com seria la potència contractada o el lloguer de comptador.

Temps enrere per aconseguir el major rendiment en la nostra instal·lació fotovoltaica per l’autoconsum necessitaven disposar de bateries físiques que ens permetien gestionar els excedents d’energia que generàvem i no consumíem, actualment algunes comercialitzadores ens ofereixen un servei que van més enllà del simple emmagatzematge d’aquest excedent. Aquí és quan comencem a parlar de la bateria virtual.

Què és la bateria virtual?

La bateria virtual és un servei que ofereixen algunes companyies energètiques per tal de compensar el màxim possible els excedents fotovoltaics. Aquestes companyies el que fan és comptabilitzar el nostre excedent i transforma’l en un valor en euros, segons el preu pactat, o el preu de mercat regulat pel govern.

Com funciona la bateria virtual?

Tal com ja hem comentat la bateria virtual ens permet comptabilitzar l’excedent per poder descomptar-lo de la factura i poder emmagatzemar el que ens sobra per descomptar-ho en una altra factura, ja que es pot anar acumulant mes a mes. Un clar exemple el trobem en aquelles persones que disposen d’un altre habitatge a part del que ja té la instal·lació, en aquests casos el que es fa, és aprofitar aquest excedent que ens sobra després de compensar la factura del primer habitatge per també compensar en la factura del segon habitatge, d’aquesta manera aconseguim estalviar en les dues factures.

Us Deixem un enllaç a la simulació publicada al web de BonPreu Energia en la qual s’enten a la perfecció.

Quins són els avantatges de les bateries virtuals

  • Reducció del temps d’amortització de la instal·lació solar.
  • Major estalvi anual en les factures de la llum.
  • Major independència energètica.
  • Increment de la rendibilitat de la instal·lació fotovoltaica.
  • Reducció de les emissions de CO₂.
  • Possibilitat d’obtenir factures de 0 € compensant inclòs la part fixa de la factura.

Podeu demanar-nos més informació al telèfon d’atenció al client 973 98 27 88 o per correu electrònic. La Iris, l’Hugo, Àlex o Luis us atendrem a la perfecció i us ajudarem en tots els casos a triar la millor opció per la vostra llar o empresa.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788