Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Becquel patrocina la jornada de fotoperiodisme a Catalunya

El Miravisions és la jornada professional per ser el centre de referència en el sector del fotoperiodisme.

En aquestes jornades podem trobar les referències del sector fotogràfic del moment compartint experiències, explicant vivències professionals i amb l’objectiu de fer networking, experiències i qüestions que generen debat. Podeu trobar tota la informació de les xerrades i tallers al web oficial del Miravisions.

Les jornades estan complimentades amb tallers, exposicions i taules rodones per oferir una mirada pròpia sobre el sector de la fotografia. La gran finalitat del Miravisions és ser un punt de trobada per estudiants i persones interessades en el fotoperiodisme per donar valor, reconèixer i fer extensiva aquesta disciplina.

A Becquel volem donar protagonisme a esdeveniments realitzats al territori i el Miravisions és un d’aquests esdeveniments que fan bandera del territori. Aquest esdeveniment es realitza a Juneda, més exactament al Mas Miravall.

Ens veurem els pròxims 23, 24 i 25 de setembre de 2022 al Mas Miravall per les noves jornades de Miravisions.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788