Demana el teu estudi sense cap cost i fes el salt a l’autoconsum amb nosaltres i estalviaras fins l’últim cèntim de la factura de la llumFire on Google Noto Color Emoji 15.0  

ES

Becquel nou col·laborador del Força Lleida

El Força Lleida i Becquel han arribat a l’acord de col·laboració que vincula el club català i l’empresa amb seu a Alcarràs per la vigent temporada. Mitjançant aquest acord Becquel es suma a l’equip de col·laboradors que permeten al Força Lleida seguir lluitant per aconseguir els seus reptes aquest any 2022-2023.

La fotografia oficial s’ha realitzat en el últim partit disputat al pavelló de l’Espai Fruita Barris Nord amb el president del club, Albert Aliaga, i en Jordi Garcia Caberol, director de Becquel, i en Carles Rabadà, encarregat de comunicació i marquèting de Becquel.

Albert Aliaga dona molta importància que les empreses del territori apostin per formar part de la familia del Força Lleida. És la millor manera que el club sigui de tots i totes. A més, el Club és un punt important de trobada entre les empreses col·laboradores i patrocinadores per incentivar el treball en el territori i pel territori.

Per la part de Becquel, Jordi Garcia Caberol, admet que poder entrar a formar part de la familia Força Lleida és beneficios per ambdues parts. “Becquel aposta pel Força Lleida perquè creiem en el que fem al territori. Només si ens ajudem entre nosaltres serem més forts. No cal anar lluny per trobar empreses fotovoltaiques de qualitat i confiança i tampoc cal anar lluny per veure bons partits de bàsquet.

Tot l’equip humà de Becquel s’ha sumat a la campanya #AlLio que està impulsant el Força Lleida i esperem que aquest any es repeteixin els èxits de la temporada passada o qui sap si aspirar a més.

Per aquest motiu i per fer més caliu al Barris Nord cada setmana que el Força Lleida tingui partit a casa sortejarem dues entrades entre les instal·lacions realitzades aquell mes.

Sigui el que sigui, ens veiem al Barris Nord per animar a l’equip.

Segurament et pot agradar

En €:

Tan simple como sumar el total de las 12 facturas emitidas en un año

En kWh:

Sumando el valor de los kWh de 12 meses que muestra el gráfico del historial o evolución de consumo que incluyen la mayoría de facturas de electricidad.
Si tiene cualquier duda no dude en contactar con nosotros mediante el teléfono: 973982788

En €:

Tan simple com sumar el total de les 12 factures emeses en un any

En kWh:

Sumant el valor dels kWh de 12 mesos que mostra el gràfic de l’historial o evolució de consum que inclouen la majoria de factures d’electricitat.
Si té qualsevol dubte no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 973982788