Compres solars col·lectives vigents:

Consulta si la llista inclou la teva zona o localitat. O pots proposar-nos d'afegir-la!

Alcarràs Bellvís La Bordeta(Lleida) Torres de Segre Soses Vallbona de les Monges El Cogul Balaguer Peramola Lleida Rodonyà Premià de dalt

Com funciona la compra solar col·lectiva?

Primer de tot us volem donar les gràcies per l'interés en aquest projecte. Ara, us volem informar dels punts claus per entendre la compra solar col·lectiva.
Us ho expliquem en els següents sis punts:

Sol·licitud d'informació

Després de la xerrada al vostre poble o zona recollim les dades de contacte i tècniques de qui estigui interessat per fer arribar les novetats i en quin moment es troba el procés.

Estudi personalitzat

A partir de les dades personals i tècniques recollides de la potencial instal·lació realitzem un estudi personalitzat que inclou les dades de producció, costos i amortització del del projecte.

Acceptació de la compra

Un cop analitzat l'estudi per part del client i donats per resolts els dubtes o inquietuds que hagin pogut sorgir, i, si aquest decideix tirar el projecte endavant s'efectuarà una paga i senyal.

Preparació dels projectes

L'enginyer prepararà cada un dels projectes i paral·lelament s'encarregarà el material als proveïdors per agilitzar el procés.

Instal·lació de les plaques solars

Es durà a terme la instal·lació i la explicació bàsica del seu funcionament i dels principals aparells que la composen.

Legalització i documentació

Procedim a la legalització i homologació de la instal·lació, a més us farem arribar la documentació i una galeria de fotografies i vídeos aeris.

Autoconsum!

L'autoconsum elèctric és una modalitat de consum d'una planta fotovoltàica. És un sistema completament legal de producció i consum d'energia elèctrica i consisteix en consumir l'energia al mateix moment que es produeix, aquest fet permet reduïr dràsticament la factura de subministrament elèctric.

Sobre Becquel Energia

Som una empresa jove, dinàmica i treballadora. Oferim estudis i assessorament personalitzat per gaudir de l'energia solar en entorns tant domèstics com industrials, a més de la corresponent legalització i homologació de cada projecte.

Picture

L'Estalvi és real? Cada estudi que inclou les dades de producció, rendiment i amortització a part dels beneficis per al medi ambient que suposa generar i consumir energia neta.

Vols saber més informació sobre Becquel Energia? Visita la nostra web i descobreix totes les instal·lacions de plaques solars realitzades.

  Visita la nostra web

Els nostres clients diuen...

Image

Ens van assessorar de principi a fí d'una manera molt propera i ens van oferir un pressupost ajustat sense escatimar en quant a qualitat.

Laura Pelegrí - Instal·lació en casa unifamiliar a Alcarràs

Image

Estem molt contents amb la instal·lació de plaques solars al terrat de casa, ja que estem consumint energia neta i hem economitzat moltíssim amb la factura de la llum. És un canvi que tothom hauria de fer de la mà de Becquel.

Sergi Sole - Instal·lació en casa unifamiliar a Alcarràs

Tenim paquets d'autoconsum preparats!

Vols instal·lar-te tu mateix la planta fotovoltaica? T'oferim la possibilitat d'adquirir un paquet amb tots els elements necessaris!

No vols esperar? A Becquel disposem de diferents paquets adaptats a cada consum. Escull el que més s'adapta a les teves necessitats o fica't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem!

Image

Aquest paquet compta amb 6 plaques solars de 330Wp, un inversor Huawei SUN2000L-2KTL, tot el cablejat necessàri i l'estructura metàl·lica. Té un preu de 1897,36 sense IVA.

  Autoconsum baix - Paquet solar amb 6 plaques solars i un inversor
Image

Aquest paquet disposa de 8 plaques solars de 330Wp l'inversor Huawei SUN2000L-3KTL, els connectors i l'estructura metàl·lica per completar el teu paquet d'autoconsum solar. Té un cost de 1.957€ sense IVA

  Autoconsum bàsic - Paquet solar amb 8 plaques solars i un inversor
Image

Aquest paquet compta amb 10 plaques solars de 330Wp, un inversor Huawei SUN2000L-4KTL, tot el cablejat necessàri i l'estructura metàl·lica. Té un preu de 2517,36 sense IVA.

  Autoconsum mitjà - Paquet solar amb 10 plaques solars i un inversor
Image

Aquest paquet compta amb 18 plaques solars de 330Wp, un inversor Huawei SUN2000L-5KTL, tot el cablejat necessàri i l'estructura metàl·lica. Té un preu de 3837,36 sense IVA.

  Autoconsum alt - Paquet solar amb 18 plaques solars i un inversor

Vols mantenir-te informat de les novetats en el món de les energies renovables?
Vols una xerrada sobre les compres solars col·lectives al teu poble?

A Becquel Energia treballem per mantenir informats a tots els nostres possibles clients i amants de les energies renovables.
És per això que habilitem aquest formulari per poder estar en contacte en cas de qualsevol novetat d'última hora.
A més, podeu escriure al correu becquel@becquel.com i proposar-nos pobles per a fer xerrades i promocionar les compres col·lectives!