Habitatge domèstic a Alcoletge decideix aposatar per l'autocosnum

Instal·lació solar de 8 panells amb una potència de 2,96 kW

Aquesta nova casa a Alcoletge (Segrià) va decidir fer el canvi energètic, i va elegir l'energia solar fotovoltaica. A partir d'ara podrà disfrutar de tots els seus beneficis (tant econòmics com mediambientals) i demanar la seva bonificació de l'IBI.

BECQUEL. Instalación de paneles solares para el autoconsumo en Alcoletge

Intentamos siempre poderos enseñar lo máximo de las instalaciones que realizamos para manteneros informados sobre lo que hacemos. Como podemos ver, en este caso, la instalación fotovoltaica está realizada con los paneles a dos alturas diferentes del tejado, aunque tienen la misma orientación e inclinación.

El material que vam necessitar van ser 8 panells solars Astronergy Astrohalo 370W, l'estructura Coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-MO 3.0 kW i el monitoreig Huawei Smart Power Meter DTSU666-H.

Balanç instal·lació residencial Alcoletge

Es veu al gràfic que, com en totes les nostres instal·lacions, els moments de més producció són durant les hores de Sol. Com podem veure en l'estudi d'aquesta casa d'Alcoletge, durant el dia són gairebé 100% autònoms, a més produint gran quantitat d'excedent, el qual podran compensar econòmicament.

Les contribucions socials també són una informació que li agrada saber als nostres clients. En la imatge superior veiem les de la planta fotovoltaica el seu primer mes de funcionament, però nosaltres us direm aquests beneficis al llarg d'un any. L'estalvi en carbó serà d'1,8 tones, la reducció de CO2 de 4,32 tones i, finalment, la plantació de 240 arbres nous.

Galeria planta fotovoltaica domèstica Alcoletge

Ens encanta poder ensenyar-vos les nostres instal·lacions acabades perquè així podeu veure que cada vegada hi ha més gent que decideix fer el canvi. Si tu també estàs interessat en fer la teva planta fotovoltaica domèstica, fes click a la imatge que tens a continuació per obtenir tota la informació.