L'autoconsum arriba a un nou habitatge de Viladecans

Una altra casa que decideix fer la seva instal·lació solar, aprofitar la teulada és la millor solució per produir la teva propia energia

Sumem una nova instal·lació residencial de 2,2 kW de potència a la província de Barcelona, més concretament en un barri residencial de la ciutat de Viladecans. Ara, aquesta casa, amb els seus 8 panells solars, ja pot disfrutar de tots els avantatges de l'energia solar renovable, com són l'estalvi econòmic i els beneficis per al medi ambient.

A aquest habitatge podem veure que els mòduls instal·lats queden gairebé a la perfecció amb l'espai de teulada que tenien els nostres instal·ladors, a part la superfície era de xapa pel que encara va ser millor per ells.

La seva composició és de 8 panells solars Astronergy AstroNova de 275W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-4KTL i la monitorització Carlo Gavazzi EM112.

Blanaç instal·lació residencial Viladecans

El gràfic que veiem ens mostra la producció que genera la planta fotovoltaica en relació amb l'energia elèctrica que consumeix aquesta família. Podem considerar que pràcticament tota la seva producció és utilitzada per l'autoconsum, el que era el seu objectiu principal.

Amb petites accions com les que poden fer cases residencials, també es poden aconseguir grans èxits per al medi ambient, com és el cas del que estem parlant. A la imatge superior veiem les contribucions socials que fa en tan sols 15 dies de funcionament, al cap d'un any arribarà a ser equivalent a la plantació de 268 arbres nous, l'estalvi en cerbó de 2,19 tones i la reducció de 5,11 tones de CO2 (dades aproximades).

Galeria planta fotovoltaica domèstica a Viladecans

Seguim sumant instal·lacions en barris residencials de diferents destinacions de tota Catalunya, si tu també estàs interessat en fer aquest canvi a la teva llar, fes click a la imatge que tens a continuació per més informació: