A quin preu et comprarà cada companyia la llum excedent dels teus panells solars?

luz excedente

El dia 1 de març de 2020 s'obre la cursa per saber qui bonificarà millor la llum excedent de les instal·lacions de mòduls solars, nosaltres t'oferim la llista amb totes les companyies elèctriques i el preu de la llum que pagaran

A l'acabar l'any 2019 la Comissió Nacional de Mercats i la Competència (CNMC) publicava tota la informació perquè les comercialitzadores d'energia treballessin en començar a oferir la bonificació d'excedents en iniciar el 2020. Si més no, el dia 1 de març serà oficial que totes les companyies estiguin obligades a compensar monetàriament la llum de més generada per les plantes fotovoltaiques i enviada a la xarxa pública.

A partir d'aquest dia, les companyies (comercialitzadores i distribuïdores) han de bonificar l'energia no consumida pels clients que tenen una instal·lació per l'autoconsum legalitzada.

A continuació, deixem el llistat amb algunes empreses comercialitzadores i distribuïdores que ens compensaran econòmicament l'energia excedent generada. Si no hi és la vostra, ens podeu escriure un comentari i intentarem buscar tota la infromació possible.

Requisits per vendre l'electricitat dels meus panells solars

Després de conèixer els requisits per obtenir la monetització, encara podem afegir més estalvi aprofitant les bonificacions de l'IBI per la instal·lació de panells solars en moltes poblacions de Catalunya.

La bonificació de la llum excedent per part de la companyia elèctrica es va convertir en un reclam per qualsevol client solar, aposta per nosaltres i també t'ajudem amb tots aquests tràmits.