Un 2019 d'èxit per l'autoconsum i un 2020 motivador i apassionant

Us expliquem com hem expandit l'energia solar aquest any i el futur que ens espera

S'acaba l'any 2019 i toca passar revisió de totes les feines que hem realitzat a Becquel i parlar del que serà el següent any i la previsió que tenim. La nostra visió és que ha estat un 2019 d'èxit per l'autoconsum i ens espera un 2020 prometedor per l'expansió massiva de l'energia solar fotovoltaica tant residencial com industrial.

Becquel va iniciar la seva aventura durant l'any 2018 amb dos treballadors i amb petites instal·lacions que van fer engegar el negoci de l'autoconsum solar. El seu objectiu era poder arribar a tothom eliminant les barreres de tota la vida; l'empresa gestiona tots els processos d'una instal·lació de panells solars sense passar per cap intermediari.

Ara, a finals del 2019 l'empresa ja està establerta en el mercat solar amb èxit i amb una plantilla de 9 treballadors directes. D'aquesta manera, podem treballar en tots els camps sense dependre de ningú i oferir un millor servei a tots els interessats en les plantes fotovoltaiques.

Acabem l'any 2019 amb dades significatives: hem aportat al mercat solar més de 1.900 kW de potència instal·lats sense discriminar residencial o industrial.

També destacar que hem donat tret de sortida a les compres solars col·lectives, les quals permeten estalviar fins a 500 € a cada client que participa. De moment, ja n'hem dut dues a terme a les poblacions de Bellvís i els Arcs i al barri residencial de La Bordeta a Lleida. Aquest 2020 portarem més xerrades a terme i pot solicit·lar-ne una a la seva localitat contactant-nos per correu electrònic (becquel@becquel.com).

A part, s'ha aprovat a molts ajuntaments de Catalunya les bonificacions a l'IBI i l'IAE que faciliten les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum en empreses i qualsevol edifici residencial.

Por haberlo hecho posible tenemos que dar las gracias a todo el equipo de Becquel. La empresa avanza a pasos agigantados gracias a la implicación tecnológica en todos sus sistemas, la organización y administración de toda la documentación y la difusión utilizando Internet y las redes sociales como punto estratégico.

Sense deixar de banda, l'equip tècnic i d'enginyers que fan que cada projecte tingui l'atenció personal requerida per portar-ho a terme amb les millors condicions, el millor material i amb una instal·lació ràpida i professional.

A més, volem donar les gràcies a tots els assistents a les xerrades que organitzem a les diferents poblacions de Catalunya, a totes les empreses col·laboradores amb nosaltres i en especial a tots els clients que han fet el canvi energètic amb nosaltres.

En conclusió, podem dir que aquest any ha estat un èxit per l'autoconsum i si continuem així les energies renovables seguiran creixent més i més els anys vinents.