Torres Energia i Becquel junts per l'expansió solar fotovoltaica

La comercialitzadora de Torres de Segre, Torres Energia, i Becquel aposten per l'expansió solar fotovoltaica en el municipi i la resta de clients de la companyia amb el format de petites compres solars col·lectives. Aquesta iniciativa és fruït de la col·laboració entre l'empresa comercialitzadora per oferir als seus clients la possibilitat d'aprofitar la seva teulada i generar la seva propia energia i Becquel, empresa propera al municipi, serà l'encarregada a realitzar les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

Torres Energia vol posar-ho fàcil per que tots els seus clients puguin produir energia solar fotovoltaica. D’aquesta manera adoptar el nou model energètic és possible. Impulsar aquesta modalitat de producció, consum i bonificació d’energia és fàcil, ràpid i ho pots fer amb empreses locals. D’aquesta manera fer que la transició energètica sigui una realitat i cada vegada més gent sigui consumidora de la seva energia.

Amb la col·laboració de Becquel com a empresa instal·ladora de proximitat aportarà aquesta transformació amb els projectes clau en mà que oferim. Poder anar de la mà de la distribuidora local i oferir instal·lacions a un preu molt assequible en petites compres col·lectives és clau en l’expansió i generació d’energia renovable 100% per l’autoconsum.

Instal·la panells solars per l'autoconsum a Torres de Segre amb la col·laboració directa de la distribuïdora municipal d'energia

Ara tots els clients de Torres Energia poden optar a la seva instal·lació solar fotovoltaica amb els preus de les compres solars col·lectives, productes de qualitat i un equip tècnic professional de proximitat.

D'aquesta manera Torres Energia i Becquel ofereixen una solució de proximitat que permet a l'usuari rebre un estalvi des del minut 1 de la instal·lació sense cap excusa. Una empresa distribuidora instal·lant panells solars per l'autoconsum als seus clients que pot agilitzar i bonificar la llum excedent sense dependre de tercers o rodes de documentacions que no s'acaben mai.

Troba més informació en el lloc web habilitat per la comercialitzadora de Torres de Segre per promocionar i instal·lar panells solars per a tots els seus clients.