El restaurante Ca l’Emili apuesta por el autoconsumo e instala paneles solares para reducir su factura de la luz al máximo

Aquest restaurant de Caldes de Montbui decideix fer un canvi radical i també aposta posant dos carrgadors per a vehicles elèctrics

La instal·lació de plaques de 18,5 kW de potència compta amb 50 panells Powitt Mono 6M72 series 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-17KTL-M0 i el monitoreig Huawei Smart Power Meter DTSU666-H.

Com veiem en la imatge superior, el restaurant barceloní Ca l’Emili va decidir sumar-se al canvi amb nosaltres instal·lant plaques solars per reduir la seva factura de la llum apostant per l'autoconsum.

A part, després de fer el salt a l'estalvi energètic instal·lant mòduls solars; dit restaurant va decidir apostar 100% per les energies renovables i va intsl·lar dos carregadors per a vehicles elèctrics:

Després del gran avanç que va decidir fer aquesta empresa hostelera per contribuir amb el medi ambient, nosaltres hem extret una sèrie de dades molt intetressants per conscienciar sobre la importància de l'ús de les energies renovables, i així veure que petites accions poden tenir gran repercussió pel bé comú.

Les contribucions socials que veiem en la imatge superior solament soón del primer mes en funcionament de la instal·lació, pel que al llarg d'un any es podrien arribar a fer grans aportacions com la plantació de 3384 arbres nous, la reducció de 62,04 tones de CO2 i l'estalvi en carbó de casi 25 tones.

Galería planta fotovoltaica Ca l’Emili

Acabada aquesta intel·lació, cada vegada són més els clients que decideixen fer un canvi complet i a part d'apostar per l'autoconsum també ho fan pels carregadors per a vehicles elèctrics ja que és un mercat en constant expansió.

Vols aprofitar l’energia solar?

A Becquel construïm una societat educada amb el medi ambient. Reduïm el cost de les plaques fotovoltaiques i d’aquesta manera ajudem a les famílies i les empreses a reduir de manera dràstica les seves factures.

Un dels nostres objectius és ajudar a tothom a conèixer i invertir en la seva pròpia energia renovable.

Per això invertim en tecnologia per poder rinstal·lar plaques solars per reduir la seva factura energètica i poder finalitzar els projectes d’una manera ràpida i eficaç.

A més, podeu trobar tot el material solar necessari per instal·lar les plaques solars vosaltres mateixos al nostre lloc web, on solament trobaràs les primeres marques del mercat solar.