Què fem a Becquel?

Missió

Becquel som una empresa innovadora dedicada a la venta i muntatge de plantes fotovoltaiques i carregadors per a vehicles elèctrics; amb la intenció de potenciar la fabricació energètica propia d'una manera més responsable amb el planeta. El nostre objectiu es que tothom pugui instal·lar energia solar a un preu just; asessorar-vos des de l'inici fent-vos els estudis pertinents, fins acabar la instal·lació i poder-li fer les revisions necessàries.

Estem especialitzats en instal·lacions domèstiques, comercials i compres solars col·lectives, intentant donar sempre els millors resultats als nostres clients que volen fer el salt cap a l'autoconsum.

Com última novetat també hem decidit posar en marxa la venta dels materials necessaris per fer-se una instal·lació propia, garantint una alta qualitat i intentant donar sempre els millors preus.

Visió


La nostra visió a llarg termini es poder arribar sempre al màxim nombre de persones perquè s'aventurin a fer el canvi, i a partir d'aquí descobreixin tots els avantatges de l'energia renovable.

Becquel també té la intenció de continuar creixent i expandint les seves relacions amb altres empreses per tal de poder seguir millorant. Fins ara, podem destacar col·laboracions com les següents: la companyia fabricant xinesa Chint Energy, l'empresa arquitectònica Inkub o la proveïdora de carregadors per a vehicles elèctrics Wallbox.

Valors

Ens definim com una empresa que destaca pel seu tracte proper amb els clients, intentant buscar les solucions més eficients i econòmiques a la vegada. Treballem per adaptar-nos amb facilitat a nous tipus de reptes d'una forma novedosa, pel que deixem llibertat a cada membre de la companyia per fer les seves aportacions.

En conclusió, la nostra principal meta es poder aportar aquest tipus d'accions cap a un món més ecològic respectant el medi ambient.

Si voleu gaudir de l'autoconsum i decidir-vos per l'energia solar, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres (becquel@becquel.com o WhatsApp corporativo) per obtenir un estudi gratis només amb la factura de la llum!

especialistes en energia solar