Raïmat ja disposa de la meitat d'instal·lacions de panells fotovoltaics de la seva primera compra solar col·lectiva

instalaciones paneles solares Raïmat

La gran compra col·lectiva en aquest petit municipi de Lleida ja es troba a la meitat del procés i s'espera acabar a finals d'aquest mateix mes d'agost amb 18 instal·lacions residencials

Durant el final del confinament causat per la pandèmia del coronavirus vam tenir la sort de poder organitzar la compra col·lectiva a aquesta entitat municipal descentralitzada de Lleida; amb la que vam obtenir molta ajuda gràcies a la col·laboració de la Paeria de Lleida i la seva regidoria d'habitatge i transició ecològica i la col·laboració de totes les veïnes i veïns de la localitat.

Amb l'èxit aconseguit amb les anteriors compres col·lectives, i en concret la de La Bordeta també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, s'ha decidit apostar per aquesta mena de projectes i l'Ajuntament de Raïmat va portar-ho a terme al seu municipi.

En aquesta compra solar col·lectiva els organitzadors van reunir diferents opcions del mercat d'empreses instal·ladores del territori de Lleida i en aquest cas l'empresa escollida va ser Becquel.

Els participants d'aquest tipus de serveis en grup es beneficien de millors preus en tots els materials utilitzats, gestió de la documentació, etc. I com en totes les obres residencials per instal·lació de panells solars de la majoria de municipis, la bonificació de l'IBI, concretament a Lleida és un 10% del cost de la instal·lació durant 5 anys.

En aquesta ocasió, la compra solar col·lectiva de Raïmat està sent de 18 instal·lacions en la seva primera edició; i molts ciutadans han quedat a l'espera d'una segona compra que esperem començar en pocs mesos.

Actualment, estem realitzant les instal·lacions solars i ja superem l'equador del procés. Els nostres tècnics avancen en el projecte i s'espera que a finals d'aquest mes d'agost es doni per finalitzada la primera compra solar col·lectiva a Raïmat.

Després d'aquest últim projecte a Raïmat; se li sumen La Bordeta, Bellvís i els Arcs i Rodonyà, i fan un total de quatre compres col·lectives realitzades de la mà de Becquel. Si tu també vols que el teu municipi, barri o urbanització pugui disfrutar d'aquests beneficis no dubtis en contactar amb nosaltres.