Tres depuradores de la Vall de Boí gaudeixen de la seva planta solar per l'autoconsum energètic

Nova planta fotovoltaica per l'autoconsum industrial a la zona de la Vall de Boí. En aquesta ocasió realitzem l'instal·lació de tres plantes de 15 kW per les tres depuradores de la zona. Aquestes instal·lacions aprofiten el màxim les hores de sol i tota l'energia generada va directament per l'autoconsum sense excedents.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum industrial en tres depuradores de la Vall de Boí

Tres instalaciones solares para las depuradoras de la Vall de Boí

Les tres plantes fotovoltaiques per l' autoconsum compten amb insal·lacions de 15 kW de potència cada una de les plantes. Cada una de les instal·lacions compta amb panells solars de la marca Astronergy de 450W de potècnia, un inversor solar Huawei SUN2000-M0 15 kW cada una de les plantes i estructura solar d'alumini de la marca K2-System i tot el projecte clau en mà del nostre equip.

Parlant del tema interessant en una instal·lació de panells solars és que cada una de les plantes genera 21.059 kWh i tota aquesta energia és 100% per l'autoconsum degut a les necessitats energètiques de les plantes depuradores de la Vall de Boí.

Autoconsum industrial per les depuradores de la Vall de Boí

Aportar l'energia solar fotovoltaica en instal·lacions essencials pel tractament d'aigua és un valor afegit. A més, tota aquesta energia és 100% renovable i les plantes depuradores de la Vall de Boí aprofita tota aquesta energia per l'autoconsum.