Instalación de paneles solares para Les Cabres d’en Peyu

En aquesta ocasió ens movem fins a Muntayola, a Osona, per realitzar la instal·lació de panells solars amb bateries per deixar-ho tot preparat pel projecte de les Cabres d’en Peyu. En aquest projecte tenim la particularitat que és totalment aïllat (desconnectat de la xarxa) i necessiten poder generar energia i que aquesta sigui emmagatzemada per utilitzar-la quan el negoci ho requereixi.

Per nosaltres executar projectes fotovoltaics com aquest són molt motivadors. Primer de tot per trobar persones motivades, conscienciades i compromesos amb el medi ambient i l'estalvi econòmic i energètic que genera una instal·lació com aquesta. En segon punt, realitzar projectes que fusiona la generació d'energia solar fotovoltaica i l'emmagatzematge amb un sistema de bateries per cobrir les necessitats del negoci de les Cabres d'en Peyu.

En aquesta instal·lació de panells solars sempre utilitzem el mateix panell, el conegut Astronergy de 410W de potència que a més va rebre el reconeixement internacional com el panell més fiable del mercat l'any 2020. S'han instal·lat 34 panells solars amb una potència total instal·lada de 13,94 kW. Per subjectar els panells solars al teulat del corral utilitzem l'estructura coplanar de K2-System com sempre en les nostres instal·lacions i per transformar l'energia solar fotovoltaica instal·lem un inversor SMA STP 25000 TL 30.

A més, instal·lem un sistema de bateries per emmagatzemar l'energia restant i poder utilitzar aquesta energia quan el negoci ho requereixi. En aquest projecte instal·lem tres SMA Sunny Island 8.0H i dos bateries solars BYD LVL 15.4 kWh.

Instal·lació de panells solars per el negoci de
Cabres d’en Peyu

Al realitzar la instal·lació de panells solars per l'autoconsum amb un sistema d'emmagatzematge solucionem el problema per un negoci que requereix energia elèctrica les 24 hores.

Vols transformar la teulada del teu habitatge, empresa o edifici municipal? A Becquel ens encarreguem de la totalitat del projecte solar de principi a fi. Consulta totes les possibiltiats i comença a generar energia solar fotovoltaica per l'autoconsum a casa teva, a la teva empresa o negoci, això si és energia de quilometre zero.