Instal·lació de panells solars per l'autoconsum residencial a Balaguer

Una nova instal·lació de panells solars per l'autoconsum en una llar residencial de la localitat de Balaguer En aquest cas realitzem la instal·lació de 10 panells solars per l'autoconsum amb bonificació d'excedents.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per les llars residencials i nosaltres volem ser part important en aquest canvi energètic. Ara toca parlar d'aquesta familia de Balaguer que ha realitzat la instal·lació de 10 panells solars amb una potència de 4,1 kWp en la seva totalitat. Ens agrada molt treballar en el territori i pel territori i a Balaguer i més en concret a la zona residencial en la que hem treballat ja és la quarta instal·lació. A més, ens encanta trobar families sensibilitzades en l'estalvi energètic, econòmic i pensant sempre amb el medi ambient.

A Becquel treballem per oferir materials de primera qualitat i sempre amb les normatives establertes en el mercat europeu. Adquirim tot el material al millor fabricant del moment i sempre buscant la qualitat i el rendiment per damunt del preu. En aquesta instal·lació de panells solars per l'autoconsum a Balaguer utilitzem panells solars de 410W del fabricant Trina Solar, inversor solar de Huawei i estructura solar de K2-System. A més, sempre incorporem un vatímetre per poder controlar la generació d'energia solar, el consum d'aquesta energia generada i també tenir un control de l'energia que la instal·lació envia a la xarxa.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum residencial a Balaguer

Com podem observar en el gràfic superior la planta solar fotovoltaica arriba a uns pics de potència de 4 kW en ple hivern tot i que la radiació no és tan constant com en ple estiu.

Una instal·lació de panells solars amb 10 unitats i tot el procés clau en mà pot tenir un cost aproximat de 7.000 euros.

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica Després de mostrar-vos aquesta gran instal·lació solar de la localitat de Balaguer, ens agradaria que cada vegada més gent es sumés al canvi energètic. Si encara tens algun dubte solamente fa falta que fagis click a la imatge que hi ha a continuació on podràs trobar molta informació que et podrà servir d'ajuda.