Instal·lació de mòduls fotovoltaics per l'autoconsum residencial

Una nova instal·lació de panells solars en aquest cas en una vivenda residencial. Justament a la localitat on tenim les oficines de Becquel. En aquesta instal·lació compta amb una potència instal·lada de 5,9 kWp.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars para las viviendas residenciales y nosotros estamos especializados en este sector. Ahora os enseñamos la instalación de paneles solares con 16 paneles solares y una potencia de 5,9 kWp instalados en la localidad de Alcarràs.

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica també el podeu trobar a la nostra botiga digital, i us comentem els materials essencials com els 16 panells solars Astronergy de 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-6KTL i el vatímetre Huawei Smart Power Meter DTSU666-H per la monitorització de la energia generada, consumida i enviada a la xarxa.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum residencial a la localitat d'Alcarràs

La nostra missió és instal·lar els millors productes del mercat al millor preu. Per aquest motiu, sempre hem confiat amb la firma Astronergy.Aquest any ha obtingut el reconeixement internacional com al panell més fiable i nosaltres el portem a totes les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

Com podem observar en el gràfic superior la planta solar fotovoltaica arriba a uns pics de potència de 4 kW en ple hivern tot i que la radiació no és tan constant com en ple estiu.

Una instal·lació de panells solars amb 16 unitats i tot el procés clau en mà pot tenir un cost aproximat de 8,400 euros.

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica a Lleida capital, ens encanta que cada vegada més gent s'interessi i formi part del canvi energètic.