Motius per integrar l'energia solar a les explotacions agrícoles i ramaderes

integrar l'energia solar en explotacions agrícoles

Els avantatges de les instal·lacions fotovoltaiques en zones agrícoles i ramaderes

Les necessitats de les explotacions agrícoles i ramderes com són el bombeig de l'aigua, el reg de grans plantacions o la llum per qualsevol infraestructura són les ideals per la instal·lació de panells solars podent aconseguir un gran estalvi econòmic i sense tenir la necessitat d'utilitzar energies no renovables.

Apostar per l'energia solar és sinònim de conservació dels diners, i més en zona de camp, perquè sempre tindran aquesta necessitat elèctrica i amb l'energia fotovoltaica es pot garantitzar una amortització i un retorn ràpids, ja que normalment parlem de grans consums. Quin agricultor no necessita regar els seus camps? Quin granger no ventila i il·lumina les seves naus per cuidar el bestiar que té a dins? Avui us volem comentar alguns motius pels quals és una gran idea integrar l'energia solar fotovoltaica en explotacions agrícoles i ramaderes.

Integrar l'energia solar en zones agrícoles i ramaderes

  1. Reduir el cost de la factura de la llum de forma dràstica
  2. Sistemes sense cap tipus de soroll
  3. Baix manteniment
  4. No contaminant
  5. L'amortització sol ser en un període de temps molt curt
  6. La cobertura elèctrica pot ser total gràcies als panells
  7. La instal·lació és ràpida, senzilla i eficaç
  8. És compatible amb tots els sistemes utilitzats (fins i tot amb les bombes d'aigua)

Les explotacions agrícoles i ramaderes poden veure disminuït el cost de la llum de forma exponencial gràcies a les instal·lacions solars, a més, s'asseguren que l'energia excedent la bonifiqui la seva companyia elèctrica en cas de tenir-ne una contractada.

Vols fer el canvi a l'energia renovable, i en aquest cas a la solar?

A Becquel t'ajudem a realitzar el canvi cap a les energies renovables. Nosaltres som especialistes en energia solar fotovoltaica i ens agradaria poder-te ajudar a realitzar el teu canvi; pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic becquel@becquel.com o del número +34 602223253. Si prefereixes calcular el teu pressupost de forma gratuïta abans de contactar-nos també ho pots fer.