Els millors panells solars del mercat

mejores placas solares 2020

Quins avantatges té tenir els millors panells solars? Quins paràmetres son decisius quan parlem de les millors plaques?

Et portem un anàlisis des del nostre punt de vista com experts en energia solar, després d'haver instal·lat i treballat més de 10.000 plaques fotovoltaiques en instal·lacions domèstiques, comercials i industrials.

Mirant la fitxa tècnica d'una placa solar podem obtenir molta infromació. En ella consten els seus principals paràmetres de funcionament en condicions estàndard (STC) i en condicions normals (NMOT). La majoria d'articles que trobem a Internet, es basen en dir que les millors plaques solars són aquelles que, en condicions STC, obtenen la major potència en W o kW. Alguns van més enllà i li donen importància al rendiment per superfície i classifiquen les plaques per la eficiència del mòdul. 

Anem a intentar oferir una relació de les millors plaques solars a instal·lar. Aquestes plaques seran les que, a un reu raonable, aconsegueixin un alt rendiment. Algunes mètriques que considerarem seran la potència, eficiència, i sobretot, durabilitat. També mencionarem aquelles plaques que, per algun motiu, ens hagin sorprès positivament.

Millor panell solar del any 2020

Sense dubte l' AstroSemi de 410W és la millor placa de l'any 2020. No solament aconsegueix 410W a un preu de mercat, sinó que és la placa que ha passat els tests més exigents de durabilitat pel PVEL i DNV.

A més, el panel solar fabricat per Chint Energy, AstroSemi de 410W de potència també és la millor placa solar MONO-PERC de l'any 2020.

Millor durabilitat a un preu raonable

El panell solar Astronergy CHSM6612P de 330W policristal·lí és un panell molt treballat per oferir la màxima potència en les mateixes dimensions que altres plaques solars. Aquest panell és ideal per qualsevol altra instal·lació de plaques solars ja siguin residencials o industrials i es pugui complementar amb unes bateries solars en qualsevol moment sempre que l'inversor sigui compatible com tota la gamma Huawei SUN2000L que tenim a Becquel.

Millor marca fabricant de panells solars del 2020

Aquest any, Astronergy ha arrasat en tots els rànquings internacionals. Culminen un bon any sent la primera marca en el rànquing "“2020 PV Module Reliability Scorecard” que és el més prestigós i rigurós del mercat.

Al territori nacional, hem observat resultats consistents en les curves IV i estudis de punts calents realitzats en les nostres més de 150 plantes. Combinant a l'excel·lent durabilitat dels vidres i materials de les seves plaques solars, la seva resistència tèrmica i la innovació tecnològica en els seus panells solars, fan d'Astronergy la millor marca aquest 2020.

Els millors panells solars de l'any 2020

Finalment, podeu trobar en la nostra botiga solar més models de panells solars que segueixen l'estela d'Astronergy i son una bona solució qualitat preu: