Becquel s'encarrega del manteniment de les instal·lacions de panells solars de Fruits de Ponent

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent confia amb l’empresa especialitzada en instal·lacions de panells solars per l’autoconsum per realitzar el manteniment de les seves dues instal·lacions en les naus industrials de la localitat d’Alcarràs.

Ambdues empreses amb seu a Alcarràs treballaran conjuntament pel manteniment de les instal·lacions de panells solars instal·lades a les naus de la Cooperativa. Aquestes disposen de més de 1,7 MW de potència instal·lada, el que són més de 4.000 panells solars.

La planta fotovoltaica suposa a Fruits de Ponent un estalvi d’emissió de diòxid de carboni (CO2) i en aquest cas deixar d’emetre 273 tonelades anuals. A més el Grup Cooperatiu s’ha marcat l’objectiu de ser neutre en gasos d’efecte hivernacle per tal d’assolir el seu compromís amb l’entorn reduint així la seva petjada de carboni.

Encarregats del manteniment de panells solars de Fruits de Ponent

Amb el manteniment de panells solars i l'adequació de les instal·lacions a càrrec de l’empresa alcarrassina, Becquel, permetrà a la Fruits de Ponent un millor rendiment de tota la instal·lació i evitar perdre eficiència amb la producció d’energia verda.

La col·laboració empresarial entre empreses del territori permet fer créixer el teixit industrial i promoure l'ocupació laboral al Segrià. Les dues empreses aposten per l’economia al territori i la sostenibilitat com a camí a seguir en l’àmbit industrial.