Explotació ramadera d'Alcarràs instal·la 14,3 kWp

Nova instal·lació de mòduls solars per l'empresa Ganados Godia a la localitat d'Alcarràs

Aquesta planta solar està realitzada en una zona agrícola on la construcció aprofita tot el possible el Sol i d'aquesta forma redueix el consum energètic i converteix l'empresa en sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A més, aquesta nova planta fotovoltaica a la província de Lleida ajuda a potenciar l'ús de les energies renovables en el camp industrial i a reduir les emissions de CO2 a l'atomesfera, entre altres contribucions positives.

Com a plus, també ens agradaria felicitar a Ganados Godia pel seu treball en la sostenibilitat que consisteix en alimentar millor a les vaques per a que produeixin menys metà. Aquest projecte forma part d'un de molts que està impulsant l'Assossiació Espanyola de Productes de Boví de Carn (ASOPROVAC) amb l'objectiu d'haver reduït un 15% la petjada de carboni pel 2025.

Per informar-vos sobre els materials que hem utilitzat per realitzar la instal·lació en aquesta explotació ramadera us deixem els links directes a la nostra botiga online:

Galeria instal·lació solar explotació ramadera a Alcarràs

Aquestes plantes fotovoltaiques que ja comecen a tenir un volum més gran acaben proporcionant un gran estalvi i s'amortitzen ràpidament, si creus que és el que necessites a la teva nau industrial no dubtis en contactar-nos.

Vols aprofitar l’energia del Sol?

A Becquel ens agradaria construir una societat educada en el medi ambient i poder donar accés a totes aquelles famílies, particulars, empreses..., que estiguin interessats en aquest tipus de canvis. La nostra finalitat és poder ajudar a totes aquelles persones que vulguin poder disfrutar dels avantatges que ens dóna l'energia solar fotovoltaica.

Si realment estàs interessat solament has de fer click a la imatge i podràs calcular el cost de la teva instal·lació de forma gratuïta i sense cap compromís.