Instal·lació de panells solars a la Residència Sant Sebastià d'Alcarràs amb 230 kW de potència

Gran planta fotovoltaica amb gairebé 1000 mòduls en una residència de la província de Lleida

Aquesta istal·lació de panells solars a la Residència Sant Sebastià la trobem a la localitat d'Alcarràs (Lleida), per aprofitar l'energia solar i convertir-la en energia per l’autoconsum.

Aquesta instal·lació de plaques solars va ser un gran èxit per l'equip de Becquel, va significar un abans i un després per la companyia i va aprofitar al màxim la teulada de la Residència Sant Sebastià per generar i consumir el màxim d'energia possible durant tot l'any. A més, les plantes fotovoltaiques en empreses ajuden a potenciar l’ús de les energies renovables i conscienciar a tothom a fer un canvi obligatori per ajudar a reduir les emissions de CO2 a cada possible racó.

Per fer saber les dades de la instal·lació facilitem la següent informació que pot ser d’interès comú:

Sumant aquesta planta de panells solars a la Residència Sant Sebastià, la nostra companyia no para de crèixer en kWp instal·lats i cada vegada podem ajudar més al medi ambient amb la nostra contribució

Vols aprofitar l’energia solar?

A Becquel construïm una societat educada amb el medi ambient. Reduïm el cost de les plaques fotovoltaiques i d’aquesta manera ajudem a les famílies i les empreses a reduir de manera dràstica les seves factures.

Un dels nostres objectius és ajudar a tothom a conèixer i invertir en la seva pròpia energia renovable.

Per això invertim en tecnologia per poder reduir el cost de les instal·lacions de panells solars i poder finalitzar els projectes d’una manera ràpida i eficaç.

A més, podeu trobar tot el material solar que podeu necessitar per instal·lar les plaques solars vosaltres mateixos al nostre lloc web dedicat amb tot el material solar de primeres marques del mercat solar.