És rendible la instal·lació de panells solars en una empresa?

plaques solars a l'empresa

Hoy nos gustaría responder esta pregunta que muchos empresarios deben tener al querer instalar paneles solares en su compañía

Sempre tenim la mateixa pregunta a l'hora d'invertir en energies renovables. En Joel, el nostre enginyer industrial ens explica com poder decidir-nos en aquell moment clau quan volem instal·lar mòduls solars.

La corbatura de consums d'una empresa és equivalent a la corba de producció d'un sistema d'energia fotovoltaica. Llavors la pregunta seria, és rendible la instal·lació de panells solars en una empresa?

Tota empresa té com un dels seus principals objectius reduir les despeses per poder augmentar els beneficis. Una de les despeses més importants és la factura de la llum, però aquí arriben les preguntes: fins a quin punt és interessant la instal·lació d'energia fotovoltaica al vostre negoci? Quant temps es triga a amortitzar aquesta inversió?

“Las horas de funcionamiento de una empresa son habitualmente las horas de más producción solar”

La gran majoria de les empreses i naus industrials tenen un horari de funcionament establert entre les 8:00 del matí i les 20:00 del vespre (aproximadament), i aquest horari coincideix amb les hores que el Sol dóna llum. Una instal·lació fotovoltaica ens ajuda a estalviar en el consum habitual mentres generem energia elèctrica amb els mòduls fotovoltaics. Això podria suposar la reducció del consum anual entre un 50% i un 70%.

Quin és el període d'amortització d'una instal·lació de panells solars en una empresa?

L'elevat preu de l'electricitat i la baixada de preus dels mòduls solars fan de l'energia fotovoltaica una inversió molt atractiva. En el cas de les oficines, indústries, explotacions ramaderes i agrícoles, podem arribar a amortitzacions d'entre 4 i 6 anys.

En energia fotovoltaica per l'autoconsum, invertir és  sinònim d'economitzar. En qualsevol instal·lació és un estalvi assegurat, però consumint energia durant el dia obtenim un benefici molt superior.

Com hem explicat les companyies són llocs molt rendibles on beneficiar-se dels avantatges de l'energia solar. Si estàs decidit en fer la teva instal·lació a la teva nau industrial no dubtis en contactar amb nosaltres.