Instal·lació de mòduls solars en una casa residencial de Terrassa

Otra planta fotovoltaica en funcionamiento en una casa residencial de Terrassa

Aquesta nova instal·lació de mòduls solars compta amb sis mòduls de la marca Astronergy de 330W de potencia, l'inversor Huawei SUN2000-SUN2000L-2KTL i la estructura coplanar de K2-System.

Oferin els nostres serveis per la creació d'aquesta nova instal·lació, el que volem aconseguir és que l'interessat o interessada gaudeixi de la llum d'una manera totalment gratuïta en aquesta segona residència sempre que vulgui. El nostre client, ha decidit acabar de potenciar l'adquisició d'aquesta vivenda a les afores de la ciutat fent que sigui generant energia 100% renovable per poder aportar el seu granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic.

També s'ha de dir que cada és més alt el número de particulars que decideixen apostar per l'energia renovable i l'autoconsum. Amb aquesta instal·lació acabada, aquest veí de Terrassa decideix confiar amb la nostra porfessionalitat per fer el canvi; i poder arribar a estalviar gràcies a l'energia que ens proporciona el Sol.

Instal·lació de mòduls solars per l'autoconsum en una casa residencial de Terrassa

Amb aquesta planta fotovoltaica finalitza i posada en funcionament, no parem de seguir sumant energia renovable pel canvi i cada vegada més instal·lacions dedicades a l'autoconsum. Aprofita l'energia del Sol i atreveix-te a fer el canvi!

Vols aprofitar l’energia solar?

A Becquel construïm una societat educada amb el medi ambient. Reduïm el cost de les plaques fotovoltaiques i d’aquesta manera ajudem a les famílies i les empreses a reduir de manera dràstica les seves factures.

Un dels nostres objectius és ajudar a tothom a conèixer i invertir en la seva pròpia energia renovable.

A més, podeu trobar tot el material solar necessari per instal·lar les plaques solars vosaltres mateixos al nostre lloc web, on solament trobaràs les primeres marques del mercat solar.